Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МВС відкрило доступ до реєстру власників авто, сервіс працює в тестовому режимі

МВС відкрило доступ до реєстру власників авто, сервіс працює в тестовому режимі
Ілюстративне фото
Міністерство внутрішніх справ відкрило доступ до реєстру власників транспортних засобів, заявив виконувач обов’язків директора головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, передає Радіо Свобода.

За його словами, на веб-сайті МВС України з’явилася можливість перевірити транспортний засіб, кожен громадянин зможе отримати інформацію про автомобіль, зареєстрований з 2012 року.

У виписці з реєстру буде зазначений власник автомобіля, дата реєстрації машини, рік її випуску і обсяг двигуна.

Криклій зазначив, що сервіс поки що працює в тестовому режимі, базову інформацію можна отримати безкоштовно.

Проте, за його словами, у головному сервісному центрі МВС планують збільшити перелік інформаційних послуг, додавши інформацію про зміну кольору авто, кількість ДТП, надання цієї інформації буде платним.

6 жовтня Міністерство юстиції відкрило державні реєстри. Проте тоді ДАІ не змогла відкрити загальний доступ до реєстрів власників транспортних засобів. Тоді це пояснили тим, що МВС не завершило процес інтеграції регіональних баз власників автомобілів в єдиний реєстр.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оливер  (23.12.15 18:29): http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/17 48607 Відповісти | З цитатою
123  (22.12.15 17:40): И где эта *** функция находится??? Відповісти | З цитатою
ГГГ  (22.12.15 15:51): А как бандюкам помогли. Раньше шли на обум. а теперь четко знают куда в гости заглядывать. Відповісти | З цитатою
горожаночка  (22.12.15 11:25): Хорошо придумали, только на их сайт не получается зайти. Выдеёт: Сервер mvs.gov.ua нє зміг обробити Ваш запит та повернув повідомлення про помилку: "Шлюз не відповідає" Відповісти | З цитатою
Я купил  (21.12.15 21:35): машины и все оформил на подставных людей. Езжу я. В случае чего - искать будут хозяина. Хозяин 99 % времени живёт в США. И что вам даст ваш доступ к базе ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Урль  (21.12.15 21:30): Вот это хорошее нововведение, может люди как-то поостерегутся теперь другим водителям и пешеходам неудобства доставлять. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті