Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 22 червня 2024
13:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Промислові підприємства міста реалізували продукцію на 30% більше, ніж у минулому році

Промислові підприємства міста реалізували продукцію на 30% більше, ніж у минулому році
З початку року промислові підприємства міста реалізували продукцію на понад 64,4 мільярдів гривень, це майже на 30% більше, ніж у минулому році.

Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради Олександр Гондар.

При цьому він зазначив, що базовою галуззю міста з обсягів виробництва продукції є металургія, підприємства якої забезпечують більш ніж 45 відсотків обсягів промислового виробництва міста.З початку року на промислових підприємствах міста вироблено майже 40% труб та 7% сталі від загальнодержавного обсягу виробництва.

«Наприклад,металургійними підприємства за вказаний період вироблено 1,1 мільйон тон сталі, 740 тисяч тонн чавуну, прокату готового чорних металів - 697 тисяч тонн, випуск труб великого та малого діаметрів склав - 252 тисяч тонн», - сказав Олександр Гондар.

Він зазначив, що на сьогодні на 20% знизились показники темпів виробництва, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому директор департаменту додав, ряд базових підприємств міста мають показники обсягів виробництва в 2015 році вище, ніж за аналогічний період минулого року. Темпи виробництва та реалізації на промислових підприємствах поступово зростають. Зокрема, фонд заробітної плати у середньому на промислових підприємствах міста зріс на 9%, а саме заробітна плата збільшилась у середньому на 20%.

Олександр Гондар наголосив, що департамент промисловості, підприємництва та інвестицій тісно співпрацює з промисловими підприємствами міста та сприяє інтеграції підприємств в економічне середовище Євросоюзу. Цього року ПАТ «Дніпроважмаш» підписав кредитну угоду з екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО про модернізацію підприємства.

З-поміж іншого, планується заміна газових горілок, компресорів та іншого обладнання. Зазначені зміни допоможуть скоротити енергетичні витрати –споживання природного газу скоротиться приблизно на 237 тисяч кубічних метрів, а електроенергії – на 3 тисячі 783 МВт-годин на рік. Відповідний екологічний ефект у вигляді зниження викидів вуглекислого газу складе близько 3,5 тисяч тонн в рік.

У цьому році на ПАТ «Дніпропетровський стрілочний завод» запровадили нову технологію індукційного нагріву деталей рейкового профілю, що дозволило значно скоротити споживання природного газу.

У Дніпропетровську працює понад 400 промислових підприємств.

Gorod.dp.ua на Facebook.


strelok1983  (22.12.15 21:18): Враньё! Прямо как в СССР! Сталевар столько-то наварил, доярка столько-то надоила...
Производство падает, а нам тут лапшу на уши вешают. Это даже не смешно!
Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (22.12.15 19:02): По ходу,- продукции больше не стало,- сало просто дороже, так что сдвиги в экономике слишком глобальны, чтобы из кроличьей конуры их разглядеть.. Відповісти | З цитатою
Адик  (22.12.15 17:32): Шо, це правда? Та нi - новини Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (7)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (7)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Як мешканцям Дніпра впоратися з агресією у літню спеку (4)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті