Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Одинокі матері отримуватимуть більші соцвиплати на дітей

Одинокі матері отримуватимуть більші соцвиплати на дітей
Нові соцвиплати: з 1 січня збільшено розмір держдопомоги одиноким матерям, а також дітям, батьки яких не сплачують аліменти.

Про це під час прес-конференції розповіла начальник управління департаменту соцзахисту населення Дніпропетровської ОДА Вікторія Чернигіна.

Раніше ці виплати були у фіксованому розмірі, а тепер нараховуватимуться індивідуально. Враховується різниця між прожитковим мінімумом та середньомісячним сукупним доходом сім’ї.

Наприклад, одинокі матері отримували 30% від прожиткового мінімуму, а з 1 січня матимуть до 100%.

Більше коштів призначатимуть і дітям, батьки яких не сплачують аліменти. Замість 30% від прожиткового мінімуму – 50%.

«Для призначення допомоги треба звернутися до управління соцзахисту за місцем проживання. Працюючі повинні надати довідку про зарплату за останні 6 місяців, непрацюючі – декларацію. Після їм нарахують держвиплати за новим порядком. Виплати здійснюються протягом 6 місяців», – зазначила Вікторія Чернигіна.

На Дніпропетровщині держвиплати отримують 56 тисяч одиноких матерів та 7 тисяч дітей, батьки яких не сплачують аліменти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Иванов-Шнеерсон  (20.01.16 09:25): А по какому критерию будут определять величину доплат? Відповісти | З цитатою
Тана  (19.01.16 21:47): А зачем регистрировать брак. Можно и так жить в гражданском браке и детей рожать. А денюжка-то ежемесячно капает. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
бабка  (19.01.16 21:16): Супер!!!Это кто ж додумался до такого!!! Безработная алкашка с кучей детей получит пособие, а учительница на 2600,0 будет побираться по миру? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
nyuta.gashutina  (19.01.16 16:08): нашему папаше хоть почки отбей копейки за 9 лет не принес,теперь дочь заболела он даже не звонит а мне ребенка самостоятельно лечить от 2 х до 5 лет(((
Моя дочь заболела.Могут поставить инвалидность если не найти сил и помощи на ее лечение.Документы все есть справки и новости публикую по мере появления.Лечение будет очень долгим.Один месяц на стационаре возможно больше или меньше.После стационара около двух лет на таблетках.Обычно если не забивать на все лечение успешно.Многие остаются инвалидами.Моя красота сейчас не может становится на ножку.Хромает.У нее есть перелом,и разрушен хрящ
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті