Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
07:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Учасники АТО знаходяться на першому рубежі боротьби за цілісність України, — Гліб Пригунов

Учасники АТО знаходяться на першому рубежі боротьби за цілісність України, — Гліб Пригунов
21 січня напередодні Дня Соборності України голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов обговорив напрямки співпраці та допомоги демобілізованим військовим регіону із представниками громадської спілки «Дніпропетровська обласна асоціація учасників АТО».

Мова йшла про підтримку спілки та про об’єднання зусиль, щоб робота по подоланню наслідків подій на сході країни була системною та безперебійною.

Також у ході зустрічі Гліб Пригунов відзначив військових грамотами обласної ради до Дня Соборності України. Він зауважив, що саме учасники АТО зараз знаходяться на першому рубежі боротьби за цілісність України.

«Кожен з бійців АТО повинен мати надійну опору та підтримку на усіх рівнях, незалежно від місця проживання. Щоб люди не оббивали пороги різних установ, аби отримати законну допомогу. Треба максимально прискорити усі процеси та допомогти демобілізованим адаптуватись і знову влитись у суспільство. Зараз облрада розробляє комплексну програму, яка дозволить зробити реабілітацію та соціальну адаптацію військових системною. Цим будуть займатись не лише постійні депутатські комісії, але й спеціально створена комісія при обласній раді. Ми маємо стати платформою для конструктивної роботи з допомоги учасникам АТО. Це дозволить не тільки об`єднати громадські організації та спілки демобілізованих, а й налагодити більш всебічну допомогу бійцям», - зазначив Гліб Пригунов.

Крім того, обласна рада буде співпрацювати із громадською спілкою «Дніпропетровська асоціація учасників АТО», яка отримає постійне приміщення для своєї роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (21.01.16 17:11): Гражданин Прыгунов, а отдайте здание, которое говорят, принадлежит вам, воинам? Офисное здание находится на углу проспекта Гагарина и Телевизионной улицы Ответить | С цитатой
вася  (21.01.16 15:24): Гліб Пригунов Ответить | С цитатой
Ваше имя  (21.01.16 14:30): Лучше бы они все сдохли, эти террористы-атошники. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте