Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конкурс перевізників транслюватимуться у прямому ефірі на сайті ОДА

Конкурс перевізників транслюватимуться у прямому ефірі на сайті ОДА
Вперше в Україні Дніпропетровщина обиратиме перевізників на маршрути в прямому ефірі. Процедура абсолютно відкрита. В прямому ефірі відкриватимуться конверти із заявками претендентів, оголошуватимуться рішення та обиратимуться переможці. Перший етап конкурсу – 28 січня о 15.00, повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

Дніпропетровщина обирає перевізників на перші 9 приміських та міжміських маршрутів. За процедурою конкурс проходить у 2 етапи. Усі перевізники, що бажали взяти участь у конкурсі, протягом двох тижнів мали можливість подати документи. Це 2 запечатані конверти. В одному інформація про компанію перевізника, у другому умови перевезення пасажирів на маршруті.

Під час першого етапу, що відбудеться 28 січня, конкурсна комісія розкриє перший конверт учасників конкурсу. Дізнатися назви-компаній та інформацію про них можна під час прямої трансляції на сайті Дніпропетровської ОДА.

Після цього протягом 2,5 тижня конкурсна комісія перевірятиме інформації про підприємства. Якщо вона виявиться не достовірною, компанії будуть зняті з конкурсу.

Другий етап конкурсу відбудеться 15 лютого. Цього дня відкриють другий конверт з умовами роботи на маршруті, що пропонують перевізники, та визначать переможців.

«Перевізники, які прагнуть перемогти у конкурсі, повинні мати пасажирські автобуси, а не переобладнані вантажівки. У всіх машинах має стояти GPS-навігатор. Комфорт та якість перевезень – на першому місці. Незручні маршрутки, хамство водіїв та відмови перевозити пільговиків повинні відійти у минуле. Цього разу конкурс буде максимально відкритий», - зазначив Валентин Резніченко.

Переглянути перший етап конкурсу перевізників можна 28 січня о 15.00 за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCeDFOxJkOVwPHBSsX2U7OEA/live.

Всього на Дніпропетровщині діє більше 406 приміських, 258 міжміських і 359 міських маршрутів. На них працюють близько 4 тисяч машин. У середньому за рік вони перевозять більше 15 мільйонів людей.

Маршрути, за якими проводиться конкурс

Номер приміського маршруту/ міжміський Початковий та кінцевий пункти маршруту (найменування кінцевих зупинок)
1 107 м. Верхньодніпровськ –
с-ще Дніпровське
2 108 м. Верхньодніпровськ –
м. Вільногірськ ч/з с. Боровківка
3 237 м. Дніпропетровськ – м. Підгородне
4 604 м. Марганець – с. Зоря
5 809 м. Павлоград АС – Васильківка АС
ч/з с. Воскресенівку
6 міжміський м. Синельникове
(вул. Виконкомівська) –
с-ще Покровське ч/з
с-ще Васильківка
7 міжміський м. Дніпропетровськ – с. Новопавлівка ч/з   с-ще Васильківка
8 міжміський м. Павлоград АС – с. Терни
9
міжміський
м. Дніпропетровськ –
с. Юр’ївка

Gorod.dp.ua на Facebook.


piligrim  (01.02.16 19:23): прямой эфир на сайте - это не прямой эфир, прямой эфир в эфире (или по вашему - в етері), на пример в эфире телевидения или хотя бы радио... Відповісти | З цитатою
водила  (30.01.16 15:39): "Процедура абсолютно открыта. В прямом эфире будут открываться конверты с заявками претендентов, объявляться решение и выбираться победители. " А закрываться конверты тоже будут в прямом эфире? Відповісти | З цитатою
Операция "Ы"  (27.01.16 13:57): Всё уже украдено до нас. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті