Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
13:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмени Дніпропетровщини – чемпіони з веслування

Спортсмени Дніпропетровщини – чемпіони з веслування
В Миколаєві завершився Чемпіонат України з веслування серед дорослих. Оскільки зараз зима, то змагання проходили в спортзалі, на спеціальних тренажерах. Спортсмени Дніпропетровщини вибороли 2 золотих та 1 срібну медалі.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту облдержадміністрації.

Команду Дніпропетровщини представляли 20 спортсменів, серед них – одна дівчина. Вона стала першою серед жінок в легкій вазі. Срібний призер Чемпіонату Європи з веслування Іван Футрик взяв перше місце серед чоловіків. Друге місце серед чоловіків легкої ваги виборов Сергій Сябро.

В змаганнях брали участь команди Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Харківської, Херсонської областей та міста Києва. На старт вийшли 98 спортсменів.

Незабаром в Харкові пройде чемпіонат України з веслування серед юніорів. Дніпропетровщину представлятиме 8 спортсменів. Серед них чемпіон Європи та призер чемпіонату світу серед юніорів Павло Юрченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті