Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 23 июня 2024
22:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Комунальний детектив на Паторжинського, 17

Комунальний детектив на Паторжинського, 17
4 червня 2015 року в будинку № 17 по вулиці Паторжинського було припинено газопостачання під приводом перевірки приладів. Через певний час мешканці звернулися з запитом до ПАТ «Дніпрогаз», у якому просили пояснити причини відключення.

«Спочатку у своїх відповідях «Дніпрогаз» посилався на борги мешканців будинку. Але борги люди погасили протягом трьох діб. Потім вони сказали, що їх не пустили в першу квартиру для огляду комунікацій, і в зв’язку з тим треба робити новий проект зовнішньої комунікації, але труби для нього мають купити самі мешканці. Я зустрічалася з начальником житлового господарства Михайлом Лисенком і він мені пообіцяв, що до Нового року газ буде, але його досі немає», — розповідає мешканка квартири №15 Галина Прудка.

Мешканка першої квартири Світлана стверджує, що доступ до комунікацій працівникам «Дніпрогазу» надавала двічі, але газову трубу вони так і не знайшли. В її квартирі, яка розташована в напівпідвалі, газопостачання не передбачено, і коли мешканці туди вселилися, газу не було.

Як пояснює ситуацію Михайло Лисенко, справа в тому, що мешканці окремих квартир замурували в стіні трубу, по якій подається газ. «У нас не виходить діалог з цими людьми, а інші, які виконують всі умови договорів, стали заручниками. Керівники ж комунального підприємства, яке утримує будинок, не можуть оплатити проектні умови, тому що досі не прийнятий міський бюджет. Ситауція зайшла в глухий кут», — говорить Лисенко.

Головний інженер КВЖРЕП Жовтневого району Тофік Мансіров каже, що його викликали в облдержадміністрацію, де керівників підприємства зобов’язали скласти новий проект. Підприємство заплатило за документацію п’ять тисяч гривень. Тепер питання в тому, хто має придбати 51 метр газових труб. «Якщо підприємство заплатить ще п’ять тисяч гривень, не закладених у бюджет, то до нас прийде КРУ з перевіркою і запитає з мене. Я думаю, що навіть якщо вдастся їх придбати, то є сумніви в тому, що міськгаз буде їх встановлювати», — додає Тофік Мансіров.

Валерій Шарапов, помічник голови правління ПАТ «Дніпрогаз», також говорить про несумлінне ставлення мешканців окремих квартир, які повінстю перекрили доступ до газових комунікацій. «Але, — додає він, — у нас є домовленість з КВЖРЕП, що ми зробимо безкоштовно монтажні роботи і прокладем комунікації. Лишилося заплатити за труби і матеріали».

Депутати Дніпропетровської міськради нового скликання ніяк не можуть розпочати роботу. Прогнозів щодо прийняття міського бюджету на 2016 рік немає.

4 березня виповниться дев’ять місяців, як немає газу на Паторжинського, 17.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Федя  (20.02.16 19:24): "Я - не я - и хата не моя" утверждает Лысенко - это мои "попередники" начудили ...
IQ граждан дома и государства надёжно замуровано в стене шарагами типа - КВЖРЕП и "Днепрогаз"...
Ответить | С цитатой
коля  (20.02.16 14:20): а у нас уже два года газа нет!!! мы проект оплатили, сделал сам горгаз, а потом не принял проект его же сотрудник!! и так два раза! сто метров трубы провели непонятно зачем!! вымогатели денег. совсем в маразме там уже!! творят полный беспредел и самоуправство так как они частное предприятие. Ответить | С цитатой
Федя  (19.02.16 23:46): я 2 года не допускаю в свою квартиру представителей днепрогаза, Основание: значительное количество недопустимых нарушений в моей квартире и 4х этажном доме (где находится моя квартира) по вине... днепрогаза. И в доме ни кто газ не отключает ... Ответить | С цитатой
???  (19.02.16 20:29): А зачем менять все 51 метр трубы? Нельзя обводку "проблемной" квартиры сделать? Или всё таки дело не в квартире? Может просто газовые упыри "проголодались"? Ответить | С цитатой
Борисфеніт  (19.02.16 15:20): Йолопи тупоголові, десять начальників цілий рік не можуть спромогтися на виконання нікчемного підключення. І в руках цих дурнів - все комунальне господарство міста (( Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте