Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дні Литви на Дніпропетровщині: презентація культури та великий бізнес-форум

Дні Литви на Дніпропетровщині: презентація культури та великий бізнес-форум
Наприкінці травня на Дніпропетровщині влаштують Дні Литви. Буде цікаве свято, на якому мешканці області зможуть дізнатися більше про культуру цієї країни. Підприємців регіону запросять на великий бізнес-форум.

Про це повідомив радник голови Дніпропетровської ОДА Віталій Литвин.

«Дніпропетровщина та Литва – давні партнери. Майже чверть століття ми реалізуємо спільні проекти в галузі економіки та культури. Прибалтійські партнери одними з перших прийшли на допомогу нашій прифронтовій області, коли розпочалася війна на Сході. Литва приймає поранених на лікування, дітей переселенців та учасників АТО – на навчання, проводить тренінги для наших лікарів. Ми вдячні прибалтійським сусідам та прагнемо ще зміцнити нашу дружбу. Дні Литви в цьому допоможуть», - зазначив Віталій Литвин.

Дні Литви проходитимуть у Дніпропетровську. Під час свята литовські гості представлять мешканцям області свою культуру. Можна буде спробувати наїдки, які полюбляють у цій країні. А ще дізнатися про традиційні ремесла.

Кульмінацією стане бізнес-форум. До нього долучаться підприємці Дніпропетровщини та Литви. Вони зможуть налагодити нові ділові зв’язки та обговорити взаємно вигідні проекти.

«Зараз наші бізнес асоціації формують делегацію зацікавлених бізнесменів, - розповів Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс. - Дні Литви будуть важливим поштовхом до розвитку подальшої співпраці між нашими країнами».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Старик Крупский  (22.02.16 12:02): Тема форума: "Как стать ещё беднее". У них большой опыт-поделятся. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті