Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні модельєри Дніпропетрощини – кращі в Україні

Юні модельєри Дніпропетрощини – кращі в Україні
Жіночні, стильні, зручні та ексклюзивні – свій погляд на сучасний жіночий одяг демонстрували вихованці Криворізького навчально-виробничого центру. Їх колекція стала переможцем Всеукраїнського конкурсу модного одягу, повідомляють у департаменті освіти та науки ОДА.

Три моделі у синьо-білих тонах підкорили київський подіум та професійне журі. Їх автори стали переможцями в номінації «Діловий жіночий одяг».

Більше 6 місяців працювали учні Криворізького навчально-виробничого центру над ескізами колекції, підбирали тканину, фурнітуру, працювали над викройками та виготовленням.

«Перемоги в таких конкурсах – це престиж нашого закладу та стимул для учнів працювати над собою, навчатися новому та займатися творчістю. Наші юні модельєри, перукарі, кухарі постійно беруть участь у різних конкурсах та нерідко здобувають перемогу», - зазначила старший майстер центру Світлана Сметанко.

Конкурс проходив за ініціативи національного галузевого партнерства в легкій промисловості Fashion Globus Ukraine. У ньому взяли участь швейні професійні училища зі всієї України. Вони представляли чоловічі, жіночі та дитячі колекції одягу. У фіналі конкурсу, що проходив у Київському палаці дітей та юнацтва, змагалися 42 колекції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті