Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодих вчених навчать сучасним методам викладання

|«« «« »» »»|

Вони – молоді, талановиті та розумні, а своє життя планують присвятити викладанню у виші.

На Дніпропетровщині розпочала роботу Школа молодого вченого-2016. До неї долучилися п’ятдесят переможців обласного конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Майже півтора місяці вони проходитимуть тренінги, семінари, майстер-класи та практичні заняття. Лекторами стануть провідні фахівці у сфері психології, саморозвитку, ораторського та акторського мистецтва.

Учасники цьогорічної Школи молодих вчених «Інноваційна педагогічна майстерня» - викладачі та аспіранти вишів області. З 2 березня по 27 квітня вони вивчають найкращі новітні методи викладання аби потім застосувати їх на практиці.

«Ми впевнені, що така школа допоможе молодим викладачам зробити заняття цікавими та інформативними для студентів. Після курсу учасники проведуть тренінги у своїх вишах та поділяться набутим досвідом», - розповіла про очікувані результати навчання заступник начальника управління науки, вищої та професійно-технічної освіти Ірина Шумік.

Школа молодого вченого проводиться на Дніпропетровщині вже вчетверте. Її завдання – підвищити професіоналізм молодих педагогів, розвинути їх креативність, навички публічного виступу та самостійної організації власної роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті