Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Головний редактор газети «Наше Місто» прокоментувала ситуацію з побиттям співробітника видання

Головний редактор газети «Наше Місто» прокоментувала ситуацію з побиттям співробітника видання
Тетяна Валігурська, яка очолює редакцію дніпропетровської газети «Наше Місто», пов’язує напад з професійною діяльністю видання та вбачає в цьому політичний підтекст.

За її словами, після низки публікацій до редакції почали надходити повідомлення з погрозами та лайкою на адресу журналістів. Валігурська не виключає — напад міг плануватися також і на неї. Проте, каже, журналістів її видання не залякати. Нині в цій ситуації розбираються правоохоронці.

Напад на співробітника «Нашого Міста» стався вчора ввечері, між шостою та сьомою годинами. Невідомі нанесли йому кілька ударів, коли він підходив до автівки. Він отримав удари в лице, по голові та тулубу. Особисті речі залишилися при водієві. Тож версію з пограбуванням виключили.

Тетяна Валігурська каже, що за словами постраждалого, він одразу втратив свідомість, тому не пам’ятає, скільки було нападників.
«Вже після він викликав поліцію та швидку. Медичну допомогу йому надали вдома. Є довідка з травмпункту. Зараз він лікується під наглядом фахівців», – каже головний редактор газети «Наше Місто».

Тетяна Валігурська розцінює інцидент як своєрідне попередження. Зокрема, і їй особисто. Адже у той вечір вона також мала повернутися до  машини, але вирішила з супермаркету піти пішки.

За її словами погрози на адресу редакції «Нашого Міста» почали надходити після низки публікацій. Мова йде про матеріали, що висвітлювали перелік депутатів, які на сесії 23 березня не голосували за позбавлення Олександра Вілкула звання «Почесного громадянина Дніпропетровська». До цього переліку Валігурська також додає статті щодо виборів у Кривому Розі і цикл матеріалів про боротьбу з незонною торгівлею у Дніпропетровську.

Також вчора у видання «Нашого Міста» перестав працювати сайт. Це сталося нібито через високу відвідуваність і перехід на більш потужну платформу. Утім, у подібні збіги Тетяна Валігурська не вірить.

«З життєвого та журналістського досвіду я знаю, що таких збігів не буває. Тим, хто таким чином передавав нам «привіт», хочу сказати, що ми не злякалися. Ми будемо працювати, як працювали до цього. Наша газета, хоч і є офіційним органом міської ради, залишається газетою всіх мешканців Дніпропетровська», – зазначила Валігурська.

Загалом це вже не перший напад на журналістів у Дніпропетровську. Попри те, що більшість з них так і залишилися нерозкритими, Тетяна Валігурська сподівається, що поліція таки найде винних.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (8)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  У Дніпропетровській області в овочевому цеху сталося масове отруєння: одну з потерпілих доставили в лікарню (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті