Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали грабіжника-рецидивіста у центрі Дніпропетровська

Поліцейські затримали грабіжника-рецидивіста у центрі Дніпропетровська
25 березня співробітники кримінальної поліції Соборного (Жовтневого) відділення поліції м. Дніпропетровська спільно з патрульними та за сприяння мешканців затримали грабіжника, який грабував своїх жертв під погрозою ножа.

Про це повідомив начальник Соборного (Жовтневого) відділення поліції у м. Дніпропетровську В'ячеслав Клешня.

"Близько опівдня в кімнату одного з гуртожитків по проспекту Гагаріна зайшов невідомий. Побачивши, що в кімнаті знаходиться тільки дівчина, зловмисник почав вимагати у неї гроші та цінні речі, погрожуючи при цьому ножем. Дівчина не розгубилася та підняла галас, в результаті чого злодій вдався до втечі. Проте на виході його зупинили мешканці гуртожитку, які і викликали поліцейських", - зазначив В'ячеслав Клешня.

Горе-злодія передали в руки патрульних поліцейських, які приїхали за викликом. Затриманим виявився мешканець Дніпропетровської області 1975 року народження, який на час скоєння злочину відбував покарання за аналогічний злочин у виправному закладі № 133.

"Затриманий раніше вже шість раз притягувався до кримінальної відповідальності та провів у місцях позбавлення волі загалом двадцять три з половиною роки. На момент здійснення розбійного нападу він відбував покарання і знаходився у досить таки вільних умовах утримання в режимі обмеження волі та проходив лікування в одній із лікарень міста," - додав начальник Соборного відділення поліції.

На даний момент затриманому інкримінують два епізоди розбійних нападів, які він скоїв в гуртожитках на території району. Знаряддя злочину - ніж, вилучено.

"Наші співробітники після першого випадку розбійного нападу у гуртожитку, до речі, також на проспекті Гагаріна, провели роботу з персоналом та роздали орієнтування на ймовірного розбійника. Це принесло свої результати", - наголосив В'ячеслав Клешня.

До речі, злочин за який затриманий наразі відбуває покарання, він скоїв також в цьому ж районі міста. Так що проспект Гагаріна для зловмисника став роковим. Цього разу йому загрожує термін позбавлення волі строком від 7 до 12 років за ч. 3 ст.187( розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сява  (31.03.16 17:22): Хм... Что-то в этой истории не чисто... Слишком много вопросов... Відповісти | З цитатою
Ася  (31.03.16 16:59): А как он вошел в общагу почему не написали? Відповісти | З цитатою
Афтар жжет  (31.03.16 16:27): ...который на момент совершения преступления отбывал наказание за аналогичное преступление в исправительном учреждении № 133. Так он отбывал или находился Відповісти | З цитатою
Пиар  (31.03.16 15:18): Когда эта показушная хре-нь кончится? Жильцы задержали, а пишут полицейские при содействии... Приехали на готовое. Страшно жизнью рисковали. Присвоить Хероев! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті