Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Істина, доброта, терпіння: на Дніпропетровщині відкриється виставка репродукцій про справжні цінності життя

Істина, доброта, терпіння: на Дніпропетровщині відкриється виставка репродукцій про справжні цінності життя
Міжнародна виставка, яка об’їхала півсотні країн, відкриється на Дніпропетровщині. В експозиції - 40 репродукцій. Вони розповідають легенди стародавнього Сходу та переносять в сучасне життя Китаю.

Картини об’єднує одна думка: справжні цінності не змінюються з плином часу. Саме доброта та терпіння допомагають людині долати життєві складнощі. Осягнути цю просту істину через мистецтво мешканці області зможуть вже 6 квітня.

Про це під час прес-конференції повідомила заступник начальника управління культури, національностей та релігій ОДА Світлана Світлична.

«На виставці представлять картини, відомі у всьому світі. Експозиція побувала у більш ніж 850 містах. У Дніпропетровську колекцію «Істина-Доброта-Терпіння» можна буде побачити вже 6 квітня», - розповіла Світлана Світлична.

На виставці свої роботи представлять два десятки художників з Австралії, Канади, Китаю, США, Таїланду, Тайваню і Японії. Більшість героїв картин – наші сучасники. На полотнах зображені події, які сьогодні відбуваються в Китаї. Також є картини, які розповідають історію стародавнього Сходу. «Мета виставки – нагадати про високі цілі, задля яких ми з’явилися на цей світ. Вона говорить про те, що в скрутних ситуаціях не можна здаватися. В будь-яких умовах потрібно зберігати своє людське обличчя», - пояснила куратор виставки Людмила Орел.

Виставка проходитиме в Дніпропетровській філармонії. Адреса: вул. Воскресенська, 6 (колишня Леніна). Переглянути експозицію можна буде до 17 квітня. Вхід вільний.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті