Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
22:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мати благословляла неповнолітнього сина на крадіжку

Мати благословляла неповнолітнього сина на крадіжку
Близько третьої години ночі наряду поліції охорони від чергового пульта Криворізького МВ УПО надійшло повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з об'єкту — продуктового магазину розташованого в одному з житлових масивів північній частині міста.

«Прибувши на місце події і провівши обстеження об'єкту, нами було виявлено розбиту шибку з боку фасаду магазину, а при подальшому огляді, між вікном і гратами магазину було виявлена молода людина, на вигляд років 13-14, яка ховалася за перегородкою в вікні. Хлопчина був затриманий, і згодом назвався. Ним виявився учень одного з місцевих інтернатів», – розповідає деталі справи старший сержант поліції Олег.

За словами поліцейського, затриманий юний клептоман з неблагополучної сім'ї. Це вже не перший випадок крадіжки на рахунку хлопця. Причому в черговий раз він попадається при спробі обікрасти той же самий магазин. За словами хлопчини, у цей раз «на справу» його змусила йти власна мати.

«Вдома нічого їсти, – схлипуючи, розповідав хлопчисько. – Мамка сказала, що їду можна красти, це не гріх. Вона перехрестила мене, а потім стояла поруч і спостерігала. А коли приїхали поліцейські, кудись хутенько зникла». На місце події була викликана слідчо-оперативна група Тернівського відділення поліції, а також представник магазину.

Оскільки хлопець ще не досяг чотирнадцятирічного віку, з якого починається кримінальна відповідальність, він, швидше за все, відбудеться легким переляком. А ось якщо буде доведено участь матері, то їй загрожує набагато більш суворе покарання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


стоик  (03.04.16 16:18): Человека делает общество. В каком обществе он общается, таким он и становиться. Таковы реалии жизни. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гарий  (03.04.16 00:47): Примерно в 1995 году заметил у Главпочтамта мальчишку лет 12-ти с картонкой: "Подайте, пожалуйста, на пропитание". Сейчас, если Бог дал, он стал нормальным взрослым мужчиной.
Пригласил тогда пацана: "Пойдём, поедим вместе". Он неторопливо снял картонку, повернул её и засунул за водосточную трубу. Мы зашли в кафе "Эхо" и я заказал два обеда: салаты, по пол тарелки первого, и по порции жаркого с довольно приличным куском мяса, компоты, хлеб "от пуза". Немного поговорили, он жил с матерью, родители развелись, учился нормально в школе.
Но что я заметил: первое он не доел, а мясом от жаркого буквально давился, ел через силу! Уверяю Вас, всё было вкусно, просто МАЛЬЧИК НЕ БЫЛ ГОЛОДЕН!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Реально  (02.04.16 17:53): А ведь много таких жизненных ситуаций что в семье действительно проблема с количеством (достаточностью) еды. И в данных случаях в первую очередь страдают дети. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (02.04.16 17:37): Скорее всего он не отделается легким испугом, а обделался легко от испуга! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті