Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Від картин до козацької зброї: в історичному музеї представили унікальну колекцію Дмитра Яворницького

Від картин до козацької зброї: в історичному музеї представили унікальну колекцію Дмитра Яворницького
У Дніпропетровському історичному музеї відкрито нову виставку. Це унікальна колекція відомого українського історика, письменника та дослідника Дмитра Яворницького.

До уваги відвідувачів одяг та зброя козаків, предмети їх побуту, портрети видатних гетьманів, меблі, скрині та порцеляна з Європи та Азії. Побачити їх першими закликають в управлянні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

На виставці зібрана унікальна козацька колекція Дмитра Яворницького, картини, закордонні предмети ручної роботи. Загалом більше 30 тисяч експонатів. Чимало з них демонструють в перше, зазначають в управлінні.

Виставка — на часі, додають у музеї.

Дізнатися більше про людину, ім’я якої відтепер носить головний проспект Дніпропетровська, запрошують усіх. Зробити це можна по вересень 2016-го щодня, окрім понеділка та останньої п’ятниці місяця. Адреса: пр. Дмитра Яворницького, 16 (колишній пр. Карла Маркса), телефон для довідок (0562) 46-34-22.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті