Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заступник міського голови Олена Молошна зустрілась с делегаццією з Німеччини

Заступник міського голови Олена Молошна зустрілась с делегаццією з Німеччини
Заступник міського голови Олена Молошна зустрілась з Прем’єр-міністром федеральної землі Саксонія у відставці паном проф. Георгом Мільбрадтом.

Під час зустрічі Олена Молошна зазначила, що Дніпропетровськ відкритий до реформ та співпраці.

«Ми- нова команда на чолі з міським головою Борисом Філатовим готові до співпраці, рішуче налаштовані на зміни і маємо намір реформувати місто так, аби дніпропетровці жили краще, мали перспективи розвитку та стабільність», - зазначила Олена Молошна.

Керівництво міста з Прем’єр-міністр федеральної землі Саксонія у відставці паном проф. Георгом Мільбрадтом обговорили важливість децентралізації. Гість порадив представникам міської влади активніше залучати до змін самих дніпропетровців.

«Цікаво спостерігати за тими процесами, які зараз відбуваються у вашому місті та країні в цілому. Мені це дуже нагадує східну Німеччину 20-25 років тому. Я впевнений, що всі складнощі ви подолаєте та прийдете до спільної мети», - зазначив пан Георг Мільбрадт.

Олена Молошна подякувала гостю за візит та досвід, яким він поділився. Вона повідомила, що зараз керівництво міста готується до того, аби відкрити у кожному районі міста центр надання адміністративних послуг. За словами заступника міського голови, це зроблять на якісно новому рівні. Тому, дуже стане в нагоді міжнародна конференція «Смарт сіті», яка відбудеться у Берліні 31 травня.

«Делегація з України збирається поїхати на цю конференцію, аби отримати нові знання. Тому, просимо, щоб ви надали нашій делегації допомогу у вигляді туру по тих місцях, де у вас запроваджені нові проекти та технології, зокрема з енергозбереження», - сказала начальник управління міжнародних зв'язків міської ради Наталія Чернишова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті