Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську судитимуть міліціонера, який під час вручення повістки завдав фізичного насильства громадянину

У Дніпропетровську судитимуть міліціонера, який під час вручення повістки завдав фізичного насильства громадянину
Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього лейтенанта міліції за перевищення владних повноважень, застосовуючи недозволені методи слідства з використанням фізичного насильства (ч.2 ст.365 КК України).

Так, у січні 2015 року в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом викрадення майна (ч.3 ст.185 КК України) оперуповноваженому сектору карного розшуку Дніпропетровського відділення поліції було доручено вручити громадянину повістку про виклик для проведення слідчих дій.

Під час вручення повістки правоохоронець поводився зухвало та почав ображати та принижувати громадянина, у зв’язку з чим останній відмовився прямувати з ним.

Натомість міліціонер наніс чоловікові не менше десяти ударів руками та ногами в обличчя та тіло, чим спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Довідково:
Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кто бы сомневался  (06.04.16 16:26): И кто тут на форуме доказывал, что "не было ни единого разрыва"? Так это только то, что дошло до суда и вообще всплыло, а сколкьо таких случаев не предавали огласке, можно только догадываться. Відповісти | З цитатою
Лакшери Светик  (06.04.16 15:31): Ментовский беспредел детектед Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті