Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голова облради Гліб Пригунов закликає меценатів та бізнесменів долучитись до толоки на місці майбутнього Покровського собору

Голова облради Гліб Пригунов закликає меценатів та бізнесменів долучитись до толоки на місці майбутнього Покровського собору
Дніпропетровських меценатів, бізнесменів, політиків та усіх громадян регіону запрошують долучитись до толоки на території парку Сагайдак (Воронцовський). Саме тут 23 квітня о 13:00 відбудеться масовий благоустрій території, яку відвели під будівництво кафедрального Покровського собору УПЦ КП.

Про це стало відомо під час зустрічі голови обласної ради Гліба Пригунова з єпископом Дніпропетровським і Криворізьким Симеоном. Сторони також обговорили організацію робіт по відновленню єпархії та благоустрою історичного комплексу.

«Всі ми жителі Дніпропетровщини маємо об’єднатись для вирішення актуальних питань. Будучи прифронтовою територією, ми показали небувале єднання та консолідацію перед агресором, об’єднуємося та допомагаємо кожному, хто потрапив у біду. І саме священнослужителі УПЦ КП надають серйозну допомогу на передовій: у ролі капеланів, допомагають облаштовувати житло постраждалим у війні, піклуються про дітей переселенців. Треба і нам зі свого боку підставити своє плече і допомогти церкві хто чим може. Тому закликаю усіх бізнесменів, меценатів, політичних лідерів та громадських провести цей день разом, у парку Сагайдак (Воронцовський) та допомогти облаштувати територію для майбутнього кафедрального Покровського собору УПЦ КП», - зазначив Гліб Пригунов.

Єпископ Симеон подякував керівництву облради та меценатам за допомогу і підтримку у відродженні національних святинь.

«Майбутній собор стане окрасою Дніпропетровська. Тому запрошую усіх громадян на Лазареву толоку – відродження соборності і духовності», - прокоментував єпископ. Він також запросив дніпропетровців допомогти в облаштуванні території єпархії за адресою вул. Січових Стрільців (Артема), 3-А.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


НЕ ПОЗВОЛИМ  (20.04.16 11:58): Гнать самозванцев (киевский патриархат) поганой метлой из нашего города! Відповісти | З цитатою
ХХХ  (19.04.16 22:57): Раскольничий собор - правильно называется религиозным театром. А благоустраивает пусть ихний батальон капелланов, раз на "прифронтовой территории".
надеюсь, что у бизнесменов найдутся другие способы использовать на благо города свои деньги
Відповісти | З цитатою
Стоик  (19.04.16 18:13): Вот-так Церкви и становятся корпорациями. Відповісти | З цитатою
777  (19.04.16 17:20): многовато соборов и храмов для города. почему бы попам не инвестировать деньги в дом престарелых, например? или в оборудование для какой-либо больницы? Відповісти | З цитатою
Рэд Шухов  (19.04.16 16:53): А это на фото он с кем, с меценатами или бизнесменами? Відповісти | З цитатою
Злой Путин  (19.04.16 15:25): Очередной собор?? не многовато ли?? Відповісти | З цитатою
5499  (19.04.16 15:24): Так попа пускай и трудятся Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті