Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
04:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комісії по інвентаризації шкіл та дитячих садків надали проміжні результати своєї роботи

Комісії по інвентаризації шкіл та дитячих садків надали  проміжні результати своєї роботи
Під час чергового робочого засідання голови комісій по інвентаризації шкіл та дитячих садків кожного району озвучили проміжні результати обстеження загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів.

«Кожна комісія поглиблено вивчала кожен вектор – це і якість харчування, питання надання медичної допомоги, організації охорони у школах та дитсадках, доцільне використання батьківських коштів тощо. Зараз комісії обмінюються інформацією для відпрацювання єдиною аналітичної довідки і вже наступного тижня матимемо комплексну картину за результатами роботи відповідних комісій», - зазначила заступник міського голови Олена Молошна.

Під час заходу були присутні представники управління молоді та спорту, управління культури та мистецтв міськради для запровадження аналогічної роботи у своїх галузях.

Нагадаємо, за дорученням міського голови Бориса Філатова у кожному районі міста працює комісія по інвентаризації шкіл та дитячих садочків, а також комісія з питань вивчення кадрового потенціалу дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів для виявлення усіх недоліків. За результатами їх роботи будуть сформовані пропозиції по усуненню виявлених проблем.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ш и лова  (25.04.16 17:33): Прошу прощения у СШ № 147, опечатка В посте шла речь о СШ № 148 на Свердлова!! Еще раз прошу прощения у директора и коллектива СШ 147, извините!!! Відповісти | З цитатою
бабушка первоклассницы  (25.04.16 14:57): Уважаемая Ш и лова! В школе, о которой Вы пишете учится почти 1000 детей, понятно, что есть довольные и недовольные действиями руководства - всем не угодишь. Но новый директор, как и прежний, с помощью сознательных родителей делает всё возможное, чтобы детям было приятно находиться в стенах школы.Поборов никаких нет, все вопросы решаются сообща и демократично. Спасибо Ольге Николаевне и всему педколлективу за их титанический труд, за терпение и любовь, потому что многим родителям некогда любить своих детей. Відповісти | З цитатою
Ш и лова  (25.04.16 09:47): Нужно прекратить беспредел в школе № 147. Школа бюджетная, а директор установила сумасшедшую плату и говорит , что школа частная! Детей с микрорайона просто так не принимают - только за бабло! Вот где нужно инвентаризацию проводить. А лучше прокурорскую проверку!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
родитель  (24.04.16 17:55): а что вы простите инвентаризируете, если все куплено за счтет родителей, а вы ставите все на приход???...Гады одно слово Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті