Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць медогляди пройшли майже 6 тисяч бійців АТО

За місяць медогляди пройшли майже 6 тисяч бійців АТО

Порадитися з медиками, здати аналізи, пройти обстеження. Безкоштовно та без черг. За місяць 5 тисяч 700 демобілізованих регіону пройшли медогляди в Центрах первинної медико-санітарної допомо­ги (ЦПМСД).

Для кожного фахівці розробили індивідуальну програму лікування та реабілітації, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Ми першими в країні організували комплексні медогляди атошників. Протягом місяця на чоловіків чекали в усіх лікарнях, їх приймали без черг та прив’язки до прописки. Медики обстежили 5 тисяч 700 бійців, – сказав Валентин Резніченко. – Такою практикою зацікавились у Міністерстві охорони здоров’я. Досвід нашої області з медоглядів атошників буде поширено на всю країну».

Демобілізовані чоловіки проходили обстеження в амбулаторіях. Тих, хто за станом здоров’я не міг прийти до медзакладу самостійно, лікарі відвідували вдома.

Кожному підібрали індивідуальне лікування. Для понад 2 тисяч чоловіків – це прийом ліків, уколи, крапельниці. Для більше 600 – масажі, лікувальна фізкультура.

Усі бажаючі отримали довідки для відпочинку у санаторіях.

«Протягом місяця медики обстежували по 200 чоловіків щодня. Тепер вони краще розуміють специфіку роботи з демобілізованими, мають підхід до кожного, – зазначила заступник директора обласного департаменту охорони здоров’я Олена Лугова. – У планах – обстежити всіх бійців, які вже повернулися додому. Їх в області 12 тисяч 600. Чоловіків чекають на медогляди у будь-який зручний час».

Адреси медзакладів, які приймають атошників, зазначені в файлі під новиною.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (24.05.16 16:24): По ссылке адресов нет((( Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті