Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АМКУ оштрафував «Дніпрогаз» на 68 тис. грн

АМКУ оштрафував «Дніпрогаз» на 68 тис. грн

Дніпропетровське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» на 68 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Як показало розслідування, ПАТ «Дніпрогаз», користуючись монопольним (домінуючим) становищем на ринку розподілу природного газу, без об’єктивних причин не відновлювало газопостачання побутовим споживачам після завершення аварійно-відновних робіт.

Такі дії ПАТ «Дніпрогаз» призвели до ущемлення інтересів споживачів, оскільки вони безпідставно не отримували послуги газопостачання, у деяких випадках до 4 місяців.

Рішенням адміністративної колегії на ПАТ «Дніпрогаз» було накладено штраф 68 тис. грн, який підлягає сплаті до Державного бюджету та зобов’язано відновити газопостачання у відключений будинок. Це максимальний розмір штрафних санкцій, який має повноваження накладати територіальне відділення.

З текстом рішення можна ознайомитись на сайті територіального відділення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алексей  (29.05.16 20:50): А что творится на улице Кленовая 3 верх ул Рабочей -3 под.езда отрезали сваркой от газоснабжения -из 20 квартир в под.езде номер 1 только в 3 нет счетчиков-все остальные установлены -мы при чем здесь общайтесь с теми кто не установил -зачем под.езд отрезать-подло по сволочному -когда старики вызвали полицию газель умчалась за секунду.. Відповісти | З цитатою
Зю  (27.05.16 18:37): В борьбе обретешь ты право свое! Відповісти | З цитатою
Реально  (27.05.16 18:10): В результате резонансного решения суда по пересчёту с 6 мая 2015 г. по 31 января 2016 г.
они насчитали населению около миллиарда грн.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (27.05.16 17:44): Беззаконие со стороны ПАО «Днепрогаз» должно пресекаться. Одно дело проведение профилактических работ, другое дело держать всех потребителей без газа, из-за того, что к кому-то есть вопросы. Відповісти | З цитатою
Раиса V  (27.05.16 15:56): А Днепрогаз, прям обидится. Потом с самих людей все выжмет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті