Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
15:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приїзд прем’єр-міністра України Віктора Януковича

В Україні відзначили своє професійне свято металурги. Зранку на Дніпропетровщину з робочим візитом приїхав Прем’єр-міністр Віктор Янукович.

Він побував на Дніпровському металургійному комбінаті імені Дзержинського, Нижньодніпровському трубопрокатному заводі, спілкувався з робітниками, вручив державні нагороди, а також розмовляв з молоддю біля театру опери та балету.

Відразу з аеропорту Віктор Янукович вирушив до Дніпродзержинська. На ДМК імені Дзержинського прем’єр знайомився з технологічним процесом, найсучаснішою установкою з безперервного лиття сталі. Віктор Янукович спілкувався з робітниками заводу і під час розмови доручив створити робочу групу з погашення заборгованості із зарплати і перед підприємствами – підрядниками. Підбити підсумки зробленого планують вже у вересні. Побував Віктор Янукович і на Нижньодніпровському трубопрокатному заводі.

В палаці культури імені Карла Лібкнехта відбулося Всеукраїнське зібрання з нагоди Дня металурга. Губернатор Володимир Яцуба передав привітання від Президента України Леоніда Кучми, а прем’єр вручив найкращим працівникам галузі державні нагороди. Виступаючи, Віктор Янукович закликав металургів запроваджувати нові технології, створювати нові метали та сплави. Після прес-конференції Віктор Янукович знайомився з містом та спілкувався з молоддю біля театру опери та балету
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте