Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Подання недостовірної інформації тягне за собою відповідальність

Подання недостовірної інформації тягне за собою відповідальність

Дніпропетровське обласне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «ВІТАПАК» на 15 тис. грн за подання недостовірної інформації.

Як встановило Відділення, ТОВ «ВІТАПАК» надано недостовірну інформацію на вимогу Відділення, яка була надіслана Відділенням в рамках проведення дослідження з метою здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

Дії ТОВ «ВІТАПАК» у вигляді подання недостовірної інформації територіальному відділенню Антимонопольного комітету України визнані порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Оскільки ТОВ «ВІТАПАК» визнало факт подання недостовірної інформації та надало Відділенню запитувану інформацію до прийняття рішення, на ТОВ «ВІТАПАК» за вчинення порушення накладено штраф у розмірі 15 тисяч гривень, який відповідач повинен сплатити до держбюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Чего-чего?  (02.06.16 14:40): Какое отделение? О_О
Какой комитет? О_О
Відповісти | З цитатою
Чего-чего?  (02.06.16 14:38): Кто на ком стоял? Потрудитесь изъясняться яснее. И что такое «ВИТАПАК»? О_О Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті