Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
11:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виявлено 86 порушень законодавства з боку податківців

На Дніпропетровщині виявлено 86 порушень законодавства з боку податківців
Співробітниками відділу боротьби з корупцією (ВБК) в органах державної податкової служби ДПА у Дніпропетровській області закінчено 100 службових розслідувань та перевірок з розпочатих 103, за результатами яких виявлено 86 порушень законодавства з боку співробітників в області. Про це стало відомо з інформації Державної податкової адміністрації України в Дніпропетровській області.

За матеріалами ВБК, у відношенні посадових осіб податкової служби порушено 20 кримінальних справ та складено 8 адміністративних протоколів про порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією». Згідно з оприлюдненими даними, у результаті розгляду судом зазначених адмінпротоколів ухвалено рішення про притягнення до адміністративної відповідальності чотирьох працівників податкової служби, ще три протоколи знаходяться на розгляді у суді.

Щотижнево в приміщенні УСБУ в Дніпропетровській області проводяться наради за участю членів регіональної оперативної групи, обласної адміністрації та громадських організацій з обговоренням проблематики можливого порушення конституційних прав громадян та протидії злочинності та корупції. Створена регіональна оперативна група з питань протидії корупції за участю керівного складу обласних підрозділів ГВ БКОЗ УСБУ, прокуратури, УБОЗ, УДСБЕЗ та ВБК, затверджено її склад та план роботи, який забезпечує виконання доручення Президента України щодо протидії зловживанням і хабарництву.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Lulmila  (22.07.08 14:28): А Ви ще до Міжрайонної Лівобережної ДПІ не заглядали?!
От де розсадник вимагателів!
Особливо на цьому знаються в відділі РРО МЛДПІ. Всі його співробітники, грубо порушуючи діюче законодавство, виписують приватним підприємцям штрафи наліво і направо! А потім за допомогою непрофесіональної прокуратури Індустріального району м.Дніпропетровська( яка навідь непроводить свого розслідування) вибиває ці штрафи у приватних підприємців через гостодарчий суд(який теж не інтересує, яким чином ці штрафи були призначені). Все, як в радянські часи: зачитали, затвердили, засудили, засадили і так далі. Одним словом, \\\\\\\"всеодщий одобрямс\\\\\\\".
Відповісти | З цитатою
masha  (22.07.08 12:53): Информация ни о чем. Взятки что ли брали? Или суммы не дочисляли, но ведь это может быть по разным причинам, в том числе и по не знанию, и потому что не сплошняком проверка проводится. На самом деле простой налоговый (даже и гланый-старший) ничего сам не решает, только по приказу старшего. Вспомните эту девочку с Ленинки, что она для себя оплатила счет, для своей "родной" налоговой и что она ее защитила. Так что бороться нужно не с нижним звеном, а начинать с хотя бы области. Вот так. Відповісти | З цитатою
СКИФ  (22.07.08 12:34): а вы еще пожарников копните, СЭС, и другие службы, которые выдают разрешение на начало работ :))))). У меня например в приднепровске пожарники заломили за открытие компьютерного клуба принести им компьютер, сошлись на 300 литрах бензина :), СЭС потребовал принтер и чтобы я у них купил книжку изданную ихним начальником о какойто радиации при взрыве ядерной бомбы, а иначе х-ер подпишут Відповісти | З цитатою
Рона  (22.07.08 11:24): Думаю, что не сами налоговики идут на нарушение закона. Если они и нарушают закон, то там комар носа не подточит, а если остаются следы, то скорее всего выполняли распоряжение сверху. Пример: знакомый, ЧПшник, работает один. В Жовтневке не выдавали свидетельства об уплате единого налога до тех пор, пока не записал себе какого-то работника. Причем работает по-прежнему один, а налог платит за двоих. Обьяснили распоряжением сверху. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті