Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бюджет Дніпра отримає додатково 14 млн грн від розміщення депозитів в державному банку

Бюджет Дніпра отримає додатково 14 млн грн від розміщення депозитів в державному банку

Дніпровська мерія уклала договори на розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках «Укргазбанку».

Відповідні документи 7 червня підписали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директор департаменту економіки, фінансів та міського бюджету міської ради Володимир Міллер і директор обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Наталія Камінська.

Відповідно до договорів, додатковий дохід до міського бюджету складатиме близько 14 млн грн за два місяці. Ці кошти спрямують на потреби Дніпра та підтримку міських програм.

За словами міського голови Бориса Філатова, раціональне розміщення коштів принесе місту та його мешканцям неабиякий зиск.

«Територіальна громада Дніпра отримала можливість за рахунок розміщення грошей у державному банку заробити додатково 14 млн грн», – сказав очільник міста.

Загалом було укладено 6 договорів та розміщено 600,0 млн грн на строк від 1 до 2 місяців.

За інформацією секретаря міськради В'ячеслава Мішалова, депозити є короткостроковими і кошти не обтяжуються тривалими зобов'язаннями.

Рішення розмістити вільні кошти, що належать територіальній громаді, на рахунках державних банків ухвалили вперше за останні три роки. До цього гроші розміщувалися на рахунку в казначействі. Великі суми лежали без руху, бо ж є господарський процес і освоїти їх в один момент неможливо.

Тому міський голова Борис Філатов вирішив провести відкритий публічний тендер між державними банками на розміщення вільних бюджетних коштів на їхніх депозитних рахунках.

У тендері, що відбувся 11 травня цього року, взяли участь 3 банки. Це АТ «Укрексімбанк», АТ «Ощадбанк» і АБ «Укргазбанк». За результатами тендеру переміг «Укргазбанк». Відсоток з розміщення склав 18,3%.

Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (08.06.16 13:06): 18.3% от 600млн это 109.8 млн в год.
За 2 месяца это 18.3млн, никак не 14 млн
Внимание вопрос:
Где еще подевались 4.3 млн?!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті