Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі визначать, хто з веслувальників поїде на Олімпіаду у складі національної збірної

У Дніпрі визначать, хто з веслувальників поїде на Олімпіаду  у складі національної збірної

10 червня у Дніпрі стартує Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Змагання об’єднають близько 400 спортсменів з 22 регіонів України. За Дніпропетровщину виступатиме 21 учасник. Вболівальники запрошуються на гребний канал.

Протягом двох турнірних днів визначать склад української збірної на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

10-12 червня у Дніпрі пройде головний турнір українського сезону з веслування на байдарках і каное. На Чемпіонат України приїдуть майже чотири сотні спортсменів з різних регіонів країни. На ньому визначать, хто відправиться на Олімпіаду до Ріо у складі національної збірної.

Шанс здобути заповітний «квиток» є у дніпровця Ігоря Трунова. 24-річний спортсмен долатиме кілометрову дистанцію у парі з одеситом.

10 червня спортсмени долатимуть відстань в 1 км та 500 метрів. 11-го – 200 метрів та півкілометра. У третій день чемпіонату веслувальники боротимуться за першість на дистанції 200 метрів. Змагання будуть проходити з 9:00 до 17:00.

Спостерігати за перегонами зможе кожен охочий з «коси», яка знаходиться в районі житлового масиву Перемога-6, гребний канал.

Вирішальний турнір відбору на Ріо-2016 та розклад змагань можна дивитися у прямому ефірі.

На сьогодні Україна виборола чотири «веслувальні» ліцензії. Вони неіменні. Остаточно імена кандидатів на Олімпіаду назвуть після чемпіонату у Дніпрі.

13-17 червня місто на Дніпрі прийматиме ще один Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. Цього разу за медалі змагатимуться юніори (до 18 років). На турнірі визначать претендентів на європейську та світову першість.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вий  (08.06.16 23:47): Плывет гавно по Енисею.Лодки ходят. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті