Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов та міністр юстиції Павло Петренко відкрили в Таромському перший ЦНАП

Борис Філатов та міністр юстиції Павло Петренко відкрили в Таромському перший ЦНАП

Відтепер мешканцям району не потрібно долати кількадесят кілометрів для того, щоб зареєструвати бізнес, нерухомість, шлюб, дитину, отримати прописку чи скористатися послугами державної нотаріальної контори.

Усе це можна зробити в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), який запрацював в рамках програми Бориса Філатова «Місто без окраїн».

Міністр юстиції України Павло Петренко упевнений, що відкриття центру стало можливим завдяки активній позицій міського голови Дніпра Бориса Філатова. Високопосадовець наголосив – співпраця з очільником міста триватиме й надалі, бо цей приклад мають переймати й в інших містах.

«Я вдячний меру Дніпра за те, що він був фактично першим, хто звернув увагу на цей район, на 20 тис людей, які були обділені тими сервісами, які зобов'язана надавати держава. Тут є приклад співпраці центральної влади з місцевою для того, щоб зробити сервіс держави комфортним для громадянина», – сказав Павло Петренко.

Міський голова Борис Філатов підкреслив, що для таромчан відкриття цього центру – ще одна маленька перемога. Він також додав, що схожі проблеми існують і в інших віддалених районах. Робота з їхнього вирішення триватиме й надалі, зазначив мер.

«Уперше за історію Таромського міська рада з моєї ініціативи наразі проектує новий водогін. Не треба забувати, що в Таромському колосальна проблема з водою. Цьогоріч ми розробимо відповідні проекти, а наступного року вирішимо цю проблему. На це виділене відповідне фінансування», – заявив Борис Філатов.

Нині ж у Таромському центрі надання адміністративних послуг перші відвідувачі. Гоар Чайка разом із чоловіком і п'ятьма своїми дітьми прийшли зареєструвати шостого члена родини – маленького Павла.

«Я раніше ніколи не їздила, залишалася вдома. Їздив чоловік. Та сьогодні я можу сама це зробити. Бо ж поруч із домом», – сказала Гоар.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дмитрий  (27.06.16 12:08): "Автобус великої місткості в селище Таромське"
Поддержи петицию на городском портале петиций!
http://e-dem.in.ua/dnipropetrovsk/Petition/View/291
Відповісти | З цитатою
оля  (14.06.16 08:31): пиарщики Филатова хорошо свои деньги отрабатывают. Открытие красочное... и Филатов как обычно светится перед камерами.. посмотрим как этот центр работать будет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті