Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янський веслувальник Ігор Трунов здобув два золота на Чемпіонаті України

Кам’янський веслувальник Ігор Трунов здобув два золота на Чемпіонаті України

У Дніпрі завершився особистий Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів з 22 регіонів України.

Веслувальник із Кам’янського Ігор Трунов здобув дві золоті нагороди. Він гарантовано їде на європейську першість. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

У Дніпрі фінішував головний турнір українського сезону з веслування на байдарках і каное. 24-річний Ігор Трунов з Кам'янського – абсолютний переможець на 200-метровій дистанції.

В одиночній байдарці він фінішував з результатом 36,79 секунди. Перемога – і в парному запливі. У дуеті з Олександром Сінкевичем із Житомира вони подолали ту ж дистанцію за 32,54 секунди.

«200-ка – мій козир. В одиночному заливі я покращив результат на півсекунди. А в парному човні дебютував із житомирянином – і ми також покращили час. Незважаючи на зустрічний вітер, пришвидшилися на секунду. Це цілий корпус байдарки. Йшов легко та впевнено, рідна вода допомогла», – ділиться враженнями від чемпіонату Ігор Трунов.

Зараз спортсмен активно готується до Чемпіонату Європи, який пройде 20-26 червня у Москві. Каже, докладе зусиль, аби увійти до призової трійки.

Ігор Трунов вперше став чемпіоном країни і отримав звання майстра спорту у 15 років. Він – чотирикратний чемпіон Дніпропетровщини та багаторазовий переможець чемпіонатів України. Неодноразово ставав призером континентальної першості серед молоді. Головні досягнення останніх років – срібна медаль на Всесвітній універсіаді в Казані і бронза на Чемпіонаті світу в Угорщині.

Наразі місто на Дніпрі приймає ще один Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное. До 17 червня за медалі змагаються юніори.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті