Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні дніпровці змагатимуться за медалі на Чемпіонаті Європи з вітрильного спорту

Юні дніпровці змагатимуться за медалі на Чемпіонаті Європи з вітрильного спорту

З 7 по 14 серпня в естонському Таллінні пройде Чемпіонат Європи з парусного спорту серед юніорів у класі «Laser R». У складі збірної україни на змагання їдуть дніпровські спортсмени Дмитро Лужанський та Софія Науменко.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

Естонія збирає під вітрилами Чемпіонат Європи з парусного спорту. За медалі змагатимуться майже 200 яхтсменів з майже 30 країн світу.

За спортивними трофеями рушили й дніпровські яхтсмени Дмитро Лужанський та Софія Науменко. Склад суперників серйозний – переможці та призери світових і континентальних змагань.

Збір команд і реєстрація – 7 серпня, наступного дня – урочисте відкриття чемпіонату та випробувальний забіг на 1,5 кілометри. Залікові перегони стартують 9 серпня. Фінал та нагородження переможців – 14 серпня.

Вболівальники мають унікальну можливість спостерігати за Чемпіонатом Європи з вітрильного спорту у відкритому морі, перебуваючи безпосередньо в центрі подій.

За новинами можна слідкувати тут .

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті