Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Житель Каменского требует «алкогольного» референдума

Житель Каменского требует «алкогольного» референдума

Каменчани подали несколько петиций с просьбой отменить запрет на продажу алкоголя ночью.

Сразу 2 петиции с просьбой отменить запрет на продажу алкоголя в ночное время в Каменском набрали необходимое количество подписей. И на них был дан официальный ответ, подписанный заместителем городского головы Олегом Мороховым.

"Ваша електронна петиція до Кам’янської міської ради, з питання відміни рішення Дніпродзержинської міської ради від 17.06.2016 №223-08/VІІ «Про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у нічний час», розглянута особисто Кам’янським міським головою та опрацьована департаментом муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради (далі – департамент).

Повідомляємо, що зазначене у зверненні рішення Дніпродзержинської міської ради було підготовлено з метою запобігання зростанню алкогольної залежності серед населення, особливо молоді, зниження рівня злочинності, а також забезпечення громадського порядку та благоустрою у місті у нічний час. Крім того, до органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів надходять численні звернення мешканців міста щодо порушення тиші і громадського порядку біля житлових будинків, поблизу яких у об’єктах торгівлі здійснюється роздрібний продаж алкогольної продукції, у тому числі в нічний час.

Діючи в інтересах територіальної громади міста Дніпродзержинськ міською радою було прийнято рішення від 17.06.2016 №223–08/VІІ «Про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у нічний час у м. Дніпродзержинськ», яким заборонено роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, (окрім безалкогольного) на території міста Дніпродзержинськ у стаціонарних об’єктах торгівлі та тимчасових спорудах, крім закладів ресторанного господарства у період з 21-00 години до 08-00 години щоденно, враховуючи вихідні та святкові дні. У закладах ресторанного господарства не заборонено продаж алкогольних напоїв, у зв’язку з тим, що їх реалізація передбачається виключно для споживання алкогольних напоїв у приміщеннях цих закладів.

Керівників об’єктів ресторанного господарства попереджено про недопущення продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на виніс.

Крім того, рішення міської ради від 17.06.2016 №223–08/VІІ «Про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у нічний час у м. Дніпродзержинськ» є лише частиною комплексу заходів щодо впорядкування роздрібного продажу алкогольної продукції на території міста, запобіганню зростання алкогольної залежності серед населення, особливо молоді, зниження рівня злочинності, а також забезпечення громадського порядку та благоустрою у місті у нічний час", - говорится в ответе.

Но не все остались этим ответом довольны. Так, один из жителей Каменского считает ответ властей на свою петицию отпиской. Поэтому мужчина зарегистрировал новую петицию с требованием провести в городе референдум об отмене «сухого закона».

«Предлагаю властям все же отменить данный запрет, а если нет, то организовать референдум, или общественные слушания по вопросу отмены запрета на продажу алкоголя после 21-00, чтобы узнать реальную волю территориальной общины, у законопослушных граждан которой решением горсовета была отнята часть законных свобод», - говорится в новой петиции.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


natatas  (16.08.16 09:30): Правильный запрет, для населения от этого только благо, а если в карман меньше попало одному, так скольким от этого хорошо, и пьющим и рядом живущим. Если очень надо, можно заранее купить. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте