Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
22:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: «Знання і щастя - вони йдуть поруч»

Гліб Пригунов: «Знання і щастя - вони йдуть поруч»

Символічна естафета передавання вогню знань наступним поколінням, присяга першокурсників, вальс найстарших студентів, державний гімн та гімн студентів "Гаудеамус" – саме так розпочався День знань у Національному гірничому університеті.

Це один з найкращих навчальних закладів країни. За оцінкою ЮНЕСКО він входить до трійки провідних технічних університетів України.

Очолює виш вже багато років академік Геннадій Півняк - визнаний у світі вчений, генератор неординарних ідей, талановитий педагог , організатор масштабних й актуальних наукових досліджень.

Гліб Пригунов, голова обласної ради, почесний гість на святі нагородив за особисті заслуги перед державою Геннадія Петровича спеціальною нагородою, яка була вперше започаткована в нашій області до Дня Незалежності країни. Почесними грамотами були нагороджені і найкращі викладачі університету.

Гліб Пригунов у своїй промові на урочистій лінійці побажав всім студентам міцних знань, та головне – щастя: «Від того, яку професію ви оберете, наскільки наполегливо будете вчитися та чи зможете стати професіоналами, залежить, чи зможете ви отримувати задоволення від своє роботи. Тільки самодостатня людина, яка змогла реалізуватися, зможе стати щасливою».




Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (03.09.16 14:02): Пивняк все время рыговский ***..как можно его рекламировать??? сранной метлой под хвост Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті