Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Атошники Дніпропетровщини встановили всеукраїнський рекорд зі сплаву на каяках

|«« «« »» »»|

Реабілітація спортом та гарним настроєм. Близько сотні атошників подолали майже 20 кілометрів по воді. Cплав на каяках організувала для них Дніпропетровська ОДА разом з Асоціацією воїнів АТО регіону.

Нині це наймасштабніший аматорський сплав на каяках в Україні, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Ми допомагаємо демобілізованим якнайшвидше повернутися до мирного життя. На Дніпропетровщині учасники АТО безкоштовно опановують англійську, відвідують ІТ курси, вчаться керувати автомобілем. Влаштовуємо й різноманітні спортивні змагання та акції, – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Нині бійці АТО разом із дружинами та дітьми взяли участь у новому заході. Близько сотні учасників пройшли 20 кілометрів та встановили рекорд країни з найбільшого аматорського сплаву на каяках».

Раніше такі масові сплави влаштовували в країні лише професійні спортсмени.

Учасники стартували на більш ніж 40 човнах з Новоселиці. Фінішували – на Монастирському острові у Дніпрі. Довжина маршруту – близько 20 кілометрів.

Раніше Дніпропетровська ОДА вже провела змагання серед бійців АТО з плавання, міні-футболу, пляжного волейболу, настільного тенісу і більярду. Для важкопоранених вояків організували акцію зі стрибками з парашутом «Так! Ми можемо».

На жовтень заплановані масштабна спартакіада серед АТОшників та фінал проекту «Ігри Героїв».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті