Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вирішують, як зміниться Алея пам'яті біля Дніпропетровської ОДА

|«« «« »» »»|

У Дніпрі оновлять Алею пам'яті загиблих героїв Революції Гідності та воїнів АТО. Проект з реконструкції на розсуд громадськості представила Всеукраїнська спілка воїнів АТО. Чергові обговорення пройшли у стінах облдержадміністрації.

«Ми ініціювали проект з реконструкції Алеї пам’яті біля Дніпропетровської облдержадміністрації. Для вшанування загиблих героїв Революції Гідності та воїнів АТО хотіли би виділити більше місця, встановити сучасні прозорі стелі з підсвічуванням. На них розмістити імена загиблих та чотири великі документальні фото у 3D форматі, – зазначив голова Всеукраїнської спілки воїнів АТО Іван Начовний. – Ми відкриті до пропозицій громадськості, хочемо зрозуміти, чи у правильному напрямку рухаємось».

За проектом на алеї розмістять антивандальні скляні панелі з іменами жителів області, які загинули за свободу і незалежність України.

«Якщо це Алея героїв, то усі повинні бачити їх обличчя. На стендах необхідно розмістити фото загиблих героїв Революції Гідності і воїнів АТО», – зазначила громадський діяч Людмила Кострюкова.

Підтримує активістку і волонтер Катерина Лєонова.

«До нинішньої Алеї з фото усі звикли. Родичі та просто перехожі приходять сюди, щоб заглянути в очі та у думках поспілкуватися з загиблими хлопцями, – каже вона. – Якщо встановити лише стели з іменами, то це буде місце для делегацій та посадовців».

Створити Алею з «душею» – головна задача Всеукраїнської спілки воїнів АТО та громадськості, наголошує волонтер Ніна Єлоєва.

Громадські активісти мають узагальнити свої пропозиції до 15 вересня. Наступні обговорення заплановані на цю дату. Місце зустрічі – Дніпропетровська ОДА.

Побачити проект майбутньої Алеї можна тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Порада  (25.09.16 22:14): Кто знает парк 40-е освобождения Днепропетровска( между ул.Богдана Хмельницкого( ул.Героев Сталинграда) и Запорожским Шоссе) там лежат плиты освободителям ,практически запущенные. Одних забываем, других пытаемся вознести( так как сейчас это выгодно). А давайте там сделаем эту аллею и вспомним еще при этом и других забытых героев из прошлого. И вспомним мудрость" Народ, который забывает прошлое, не имеет будущее" Відповісти | З цитатою
Суворов  (13.09.16 15:06): Интересно, что думают европейцы о европейской Украине? Ох уж эти активисты. Их бы энергию,да на мирные полезные дела. Відповісти | З цитатою
Александр  (13.09.16 13:48): Судя по комментариям - ни ума ни совести ни Достоинства у наших "Днепрян нет". Извините те немногие, обычные добрые и порядочные люди.

Начни уважать себя и свою семью, будь человеком, помоги кому-нибудь чем можешь, если сможешь улыбнись и не поверишь - оказывается мы живём в красивой и прекрасной стране. Спасибо огромное всем, кто делает нашу Украину такой. И вечная слава тем, кого сегодня нет с нами!
Відповісти | З цитатою
6222  (13.09.16 09:47): Шо,катарсис меняют Відповісти | З цитатою
Антон  (13.09.16 09:30): Революция Достоинства - а что она принесла хорошего в жизнь простых людей? Відповісти | З цитатою
А зачем эта аллея  (13.09.16 00:53): Для кого она? Відповісти | З цитатою
ооо  (12.09.16 17:12): Г-н Филатов. Лучше займитесь подземными переходами на пр-те Правда, стройте новые на пр. Гагарина, Донецком шоссе. Да и общественным электротранспортом. Не превращайте город в спошной погост-кладбище. Господи, где вы и гр. ПРИВАТ взялись на голову граждан Украины Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті