Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов нагородив найвідважніших рятівників: «Ваша робота – це подвиг щодня!»

Гліб Пригунов нагородив найвідважніших рятівників: «Ваша робота – це подвиг щодня!»

За 170 років існування пожежної охорони Дніпропетровщини, 20 років заснування МНС – служба пережила безліч змін та реформувань, але саме головне – рятівники залишилися вірними своїй присязі – захищати громадян, вірою і честю служити Україні.

Не залишились осторонь рятівники і трагічних подій на Сході України. З 2014 року в зоні АТО побувало 160 працівників МНС регіону, які і зараз беруть участь у розміновуванні територій, відновленні інфраструктури, наданні психологічної та медичної допомоги.

«Ваша робота – це подвиг щодня! Напевно, і зараз ми тут святкуємо ваше професійне свято, а ваші колеги десь рятують життя. Злагоджено і самовіддано, як, наприклад, це було кілька днів тому в Кам`янському. Коли 11 людей не змогли самостійно вибратися із полум`я. Шестеро чоловік, з яких двоє дітей, були госпіталізовані до лікарні швидкої медичної допомоги. Завдяки оперативним та професійним діям, вогнеборці оперативно локалізували пожежу», - сказав у вітальному слові голова обласної ради Гліб Пригунов.

Він нагородив найсміливіших рятівників спеціальними нагородами. Серед них молодший сержант цивільного захисту Дмитро Мітянін, пожежник-рятувальник 51 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Молодий чоловік, ризикуючи власним життям, вивів з охопленого полум’ям будинку чотирьох людей. Хлопець діяв не за інструкцією, а так, як у той вирішальний момент йому підказало серце.

«Я впевнений, що саме такі люди, сміливі і відчайдушні заслуговують на подяку та нагороду. Окремо хотів би подякувати людям, які виховали Дмитра - його батькам, Людмилі та Анатолію Мітяніним», - зауважив Гліб Пригунов.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Та  (16.09.16 18:28): Он танцор и фсе Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті