Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Красуня з Дніпра представить Україну на конкурсі Міс Світу-2016

Красуня з Дніпра представить Україну на конкурсі Міс Світу-2016

Переможниця Міс Україна 2016 дніпрянка Олександра Кучеренко представить нашу країну на найпрестижнішому конкурсі краси Міс Світу, який пройде в грудні цього року у Вашингтоні.

Олександрі 18 років. У 2015 році красуня з Дніпра закінчила середню школу із золотою медаллю і вступила до Київського Національного Університету імені Т. Шевченка на спеціальність «Диктор та ведучий телепередач». Дівчина також закінчила музичну школу за фахом фортепіано і школу телеведучих "Respect TV". З п'яти років Олександра захоплюється бально-спортивними танцями. Знає англійську мову, обожнює верхову їзду і лижний спорт.

Зараз Олександра посилено готується до поїздки в Америку - щодня ходить в спортзал, удосконалює свою англійську, бере участь у фотосесіях і готує презентаційний відеоролик. Підкорити досвідчене журі конкурсу дівчина планує танцем.

«З усім впоратися буде складно, але участь в конкурсі дасть можливість показати себе не лише як красиву дівчину, а й як розумну, і талановиту», - зізналася Олександра.

Міжнародний конкурс краси Міс Світу-2016 відбуватиметься у Вашингтоні з 29 листопада по 20 грудня.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Все Класс!  (18.09.16 11:12): Та нормально выбрали.Действительно Красивая девчушка (надеюсь что и Умная) Відповісти | З цитатою
Силиконовая долина  (16.09.16 21:19): Респект мнению ЖЮРИ !!!
Сегодня видел в Ля Сельпо ужасную картину - девушка с накачанными силиконом губами, активно жующая жвачку. УЖАСАЮЩЕЕ ЗРЕЛИЩЕ - крашенная утка, жующая ряску !!! Все ржут, а она - считает себя лучше всех !
НУ ПОЧЕМУ ОНИ (силиконовые утки) - ТАКИЕ ДУРЫ !!!
Відповісти | З цитатою
жюри  (16.09.16 17:10): Ничего, девушка, симпатичная. Только почему-то на всех фото рот открыт, как будто насморк или аденоиды, и нечем дышать. Девушки, наверное, думают, что так они загадочные или ещекакиетотам...На самом деле это не так. Фотограф мог бы подсказать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті