Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники у своє свято прийняли участь у Дні Батька

|«« «« »» »»|

Уже шостий рік поспіль у місті Дніпро міжнародний Центр Батьківства проводе святкування «Дня Батька». Мета цього заходу — привернути увагу громадськості до важливої ролі батька в родині, надати можливість чоловікам і їх дітям налагоджувати добрі стосунки через спільний активний відпочинок.

До організаторів цьогорічного свята долучилися також представники силових структур – працівники поліції, бійці національної гвардії та батальйону Дніпро-1, а також рятувальники ГУ ДСНС, які сьогодні відзначають ще й професійне свято.

Рятувальники ДСНС продемонстрували свою професійну майстерність, зокрема, вміння оперативно збиратися на ліквідацію надзвичайної ситуації та техніку, за допомогою якої вони цим надзвичайним ситуаціям протидіють.

А затим настала черга цивільних учасників свята показати свою спритність в одяганні бойового спорядження вогнеборців. Найбільш швидкі отримали подарунки від справжніх рятувальників.

Не відставали від своїх пап дочки і синочки, які також приміряли на себе бойовий одяг пожежного-рятувальника та отримували приємні сюрпризи за умілі дії.

Організатори батьківського свята щиро подякували представникам ДСНС, які взяли участь у заході і заохотили їх невеличкими подарунками – як відмінних професіоналів та чудових батьків.

З нагоди професійного свята теплі слова вдячності пролунали і на адресу усіх рятувальників України за те, що вони несуть в людські оселі спокій і безпеку, надійно захищають від усіляких надзвичайних ситуацій, несподіваного лиха.

Діти побажали рятувальникам міцного здоров’я, сил, снаги у нелегкій, але почесній і такій потрібній суспільству праці, якомога менше тривожних буднів, і щоб сигнал «Тривога» був лише навчальний.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Украинец  (18.09.16 23:18): И пусть ответят поколениям как в это время забыт кобзарь, кем, ради каких интересов, и когда используется украинский язык, в самые низменные теории обворовывания народа, для личного обогащения, для политического продвижения. Украинец украинца слышишь ли? Ау... где ты?... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті