Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З 1 жовтня деякі маршрути трамваю та троллейбусу будуть працювати довше у вечірній час

З 1 жовтня деякі маршрути трамваю та троллейбусу будуть працювати довше у вечірній час

З 1 жовтня з метою поліпшення транспортного обслуговування мешканців ж/м Західний, по буднях трамвайний маршрут №14 сполученням «Залізничний вокзал - ж/м Західний» подовжує свою роботу до 22:00.

Крім цього, починаючи з 19:00 шлях прямування трамвайного маршруту №5 сполученням «Транспортний університет – ж/м Західний» теж буде проходити через Залізничний вокзал в обох напрямках руху. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Дніпропетровський електротранспорт».

Останні відправлення з кінцевих зупинок:


- ж/м Західний в напрямку Транспортного університету - 22.40;
- ж/м Західний в напрямку залізничного вокзалу - 23.25;
- Транспортний університет в напрямку ж/м Західний - 22.20;
- Залізничний вокзал в напрямку ж/м Західний - 22.56.

Також внесені зміни в роботу тролейбусного маршруту № «кільце Б». Починаючи з 1 жовтня по буднях перевозити пасажирів будуть замість двох - чотири тролейбуси і робота маршруту подовжується до 22:00.

Останні відправлення тролейбусів від Залізничного вокзалу:

- по маршруту - 21:00, 21:36
- до вул. Титова - 22:13, 22:49.

Gorod.dp.ua на Facebook.


...  (01.10.16 12:05): Однозначно одобрямс, теперь можно будет и с работы после шести вечера уехать 14-ым. Кстати, насчет интервалов, водитель 14-го маршрута говорила что также добавят и количество вагонов на маршрут, возможно и на 5 тоже. Так что как ни крути, сплошной позитив, что редко бывает в последнее время. Відповісти | З цитатою
Дарья  (01.10.16 09:52): "..также будет проходить через Железнодорожный вокзал в обеих направлениях движения..". С каких пор слово "направление" стало женского рода?? В школу, в русскую - учится грамоте языка, на котором пишете! и это пресс-служба городского совета... А что тогда говорить про остальных членов городского совета!? Відповісти | З цитатою
Корбен Даллас  (30.09.16 18:21): За "пятёрочку" большое спасибо, а у 14 такие интервалы, что на нём всё равно никто особо не ездит. Хотя, у 5 по вечерам то же самое. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті