Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На унікальному мистецькому фестивалі змагалися таланти із трьох областей України

На унікальному мистецькому фестивалі змагалися таланти із трьох областей України

Межівський район зібрав таланти. Свої вміння демонстрували хореографи, вокалісти та майстри ужиткового мистецтва із Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей.

Вони змагалися за звання «кращий» у Міжрегіональному мистецькому фестивалі-конкурсі «Степова перлина». Про це повідомили в Межівській райдержадміністрації.

Цьогоріч фестиваль вразив великою кількістю учасників та репертуаром.

Журі оцінило виступи та визначило переможців. Володарем Гран-прі серед вокалістів стала Діана Фелюст із Межевої. Перше місце в номінації «Хореографічне мистецтво» посів народний ансамбль танцю з Добропілля «Непосиди».

Міжрегіональний  мистецький фестиваль хореографії, вокалу, та декоративно-прикладної творчості «Степова перлина» проходить вже вшосте. Його приймає Межівський район. На ньому діти, молодь та дорослі розкривають свої таланти.

У різних мистецьких номінаціях змагалися творчі колективи та солісти із трьох областей України – Дніпропетровської, Донецької, Запорізької.

Дводенна програма фестивалю включала виставку-ярмарок робіт народних майстрів з вишивки, різьби по дереву та живопису. Можна було спробувати страви національної кухні.

Приємною несподіванкою став візит ансамблю барабанщиків «Драйв» із села Великоолександрівка Васильківського району.

Якщо у вас є талант, і ви прагнете його продемонструвати, — сьомий фестиваль «Степова перлина»-2017 чекає на вас.

Стати його учасником просто. Для цього необхідно надіслати заявку на електронну пошту [email protected]. Солістам слід додати копію свідоцтва про народження або паспорта, колективам — список із прізвищами та датами народження учасників. На конкурс можна подати два твори або композиції відповідно до номінації.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті