Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов нагородив найкращих працівників пошти в Дніпрі з нагоди професійного свята

Борис Філатов нагородив найкращих працівників пошти в Дніпрі з нагоди професійного свята

Міський голова Дніпра Борис Філатов приєднався до святкувань з нагоди прийдешнього Дня пошти.

7 жовтня керівник міста відвідав урочистості в одній з найбільших філій «Укрпошти» – Дніпровській поштовій дирекції. Мер Дніпра наголосив: місто готове всіляко підтримувати пошту. Борис Філатов також зізнався, що навіть в епоху сучасних технологій пошта для нього асоціюється з очікуванням звісток у звичайних листах на папері.

«Місто завжди буде, і завжди існуватиме пошта. Це нерозривне. Пошта – це не лише листоноші. Це складний механізм, у якому задіяні люди різних спеціальностей. Дніпро завжди співпрацюватиме з поштою. У нас чудові взаємини з вашим керівництвом. І місто допомагатиме. У нас є серйозні плани розвитку пошти за участю міста», – зазначив Борис Філатов.

До свята поштовики також підготували гостям сюрпризи. Поштамт виготовив особливі марки. Зокрема, із зображенням мера Дніпра Бориса Філатова. До Всесвітнього дня пошти Борис Філатов вручив шістьом працівникам Дніпровської дирекції «Укрпошти» подяки. Нагороди отримали листоноші, оператори поштового зв'язку, керівники поштових відділень Дніпра. Олена Медведєва, одна з нагороджених почесною відзнакою мерії, працює оператором кур'єрської доставки в Дніпровській поштовій дирекції «Укрпошти» 2,5 року. Найбільше у своїй роботі дівчина цінує спілкування з клієнтами.

«Ми любимо наших клієнтів, знаємо, що ми для них важливі. Наша служба здійснює доставку по всьому місту. Приємно, що мою працю оцінили на рівні міста», – розповіла пані Медведєва.

Борис Філатов також долучився до урочистого спецпогашення маркованого конверта і побував у музеї поштового зв’язку, де залишив пам'ятний запис у книзі відвідувачів.

Разом з тим, будівля головного Дніпровського поштамту має тривалу історію. Приміщення побудували понад століття тому – у 1905 році. Тодішня поштово-телеграфна контора витримала революцію та війну. Нині будівля поштамту є однією з архітектурних пам’яток Дніпра. Зазначимо, що Всесвітній день пошти міжнародна спільнота щороку відзначає 9 жовтня. Сучасна пошта готова надавати майже 50 різних видів послуг, пов'язаних, зокрема, з підприємницькою діяльністю. Як і в усьому світі, тут активно розвивають інформаційні технології. Загалом, за даними Всесвітнього поштового союзу, міжнародна пошта говорить 6 800 мовами своїх клієнтів.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


monte  (08.10.16 17:50): а я думаю с какого переполоха принесли письма 2 Х . месячной давности , видимо глаза замусолили Відповісти | З цитатою
Митяй  (07.10.16 21:24): Премией поделился бы! Відповісти | З цитатою
Знаток  (07.10.16 20:00): Взаимная вежливость. Филатову - марку, почтарям - награды. Рука руку моет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті