Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Увага, очікується зміна погодних умов!

Увага, очікується зміна погодних умов!

Увага! За прогнозами Укргідрометцентру, протягом 12-13 жовтня хмарно з проясненнями.

12 жовтня у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, вдень і у Вінницькій, Миколаївській та Херсонській областях сильний дощ; в Одеській та Чернівецькій областях дуже сильний дощ, в Карпатах дуже сильний сніг; в Україні, крім північних областей, пориви вітру 15-20 м/с, в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями 25 м/с.

13 жовтня в Україні, крім крайньої півночі, дощі, вночі місцями сильні, у західних областях з мокрим снігом. Вітер південно-східний і східний, 7-12 м/с, в Україні, крім північних областей, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на півдні до 12°, 13 жовтня у західних та північних областях від 3° тепла до 2° морозу; вдень 7-12° тепла, на крайньому півдні країни до 17°, 13 жовтня у західних, північних та центральних областях 3-8° тепла.

Вранці та вдень 12 жовтня на Азовському і в північних районах акваторії Чорного моря та в портах пориви вітру 25-27 м/с, висота хвиль 20-40 дм, на акваторії Азовського моря 15-20 дм.

Саме тому ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ужас  (11.10.16 20:50): Кроме крайнего севера??? Жесть! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті