Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
11:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як допомогти постраждалим від насилля в сім’ї, розповіли провідні психологи Дніпропетровщини

Як допомогти постраждалим від насилля в сім’ї, розповіли провідні психологи Дніпропетровщини

Щодоби 29 мешканців Дніпропетровщини повідомляють про насилля в їхній родині. Як боротися з насиллям, правильно визначити проблему в родині та будувати роботу з постраждалим і насильником.

На ці та інші запитання отримали відповіді працівники центрів соціальних служб Дніпропетровщини під час тренінгу, організованого Дніпропетровською ОДА.

Практичні вправи, історії з життя та максимум порад від провідних психологів, що займаються питаннями протидії насилля у родині. Соціальні працівники Дніпропетровщини протягом 5 годин тренувалися ефективніше виявляти насилля в родині та протистояти йому.

«Щодоби на Дніпропетровщині реєструється 29 звернень з насилля в сім’ї. Це жахлива статистика. Для того, щоб здолати цю проблему, ДніпроОДА об’єднує зусилля психологів, соціальних працівників, громадськості. Розпочинаємо низку тренінгів для працівників центрів соціальних служб. Вони стоять на сторожі спокою в родинах, тому мають бути максимально обізнані в усіх інноваційних психологічних підходах», - зазначила радник голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай.

Це перший з тренінгів, які Дніпрпетровська ОДА запланувала провести цьогоріч для соціальних працівників регіону. До нього долучилися представники всіх районних Центрів соціальних служб у місті Дніпро.

«Факти насильства в сім’ї є. На їх появу впливає і загальна ситуація в країні. Тому такі тренінги дуже важливі. Мені тут дуже сподобалося. Чудова подача матеріалу, все доступно та зрозуміло», - наголосила директор центру соціальних служб у Соборному районі Дніпра Лариса Вищіна.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Человек из ПРОШЛОГО тысячелети  (12.10.16 14:03): Проблема действительно ЕСТЬ! Но, к сожалению, ДЕСЯТИЛЕТИЯМИ ничего не делается! И сейчас собрались-поговорили-разошлись! Что конкретно будут делать? А выход из этой ситуации БАНАЛЬНО ПРОСТ:- при подтверждении факта избиения ЖЕНЩИНЫ, этого козла просто посадить на недельку в сизо! Я думаю, что второй раз он В СИЗО НЕ ЗАХОЧЕТ!!! Відповісти | З цитатою
.  (12.10.16 11:51): Ну и как помочь? Так и не понял со статьи, что необходимо делать? Сложилось мнение, что необходимо дома завести блондинку с нижнего фото с дипломом и все вопросы решатся? Целая "шобла" бездельников на шее громады Днепра, которые только и делаю, что ничего не делают. Проверить их работу и можно смело разгонять контору, никто и не заметит их отсутствия, только бюджет с которого их содержат. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (14)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті