Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
07:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські поліцейські розкрили резонансне вбивство таксиста

Дніпровські поліцейські розкрили резонансне вбивство таксиста

Оперативники встановили, що вбивство скоїли 21-річні місцеві жителі. Зловмисники нанесли водію таксі численні поранення у шию ножем. Після того, як 52-річний чоловік перестав подавати ознаки життя, чоловіки забрали у нього виручку – 750 гривень та мобільний телефон.

З метою наживи молодики заздалегідь продумали план розбійного нападу на таксиста та розділили між собою ролі. 11 жовтня близько 23-ї у самому центрі міста на вул. Ломаній чоловіки підійшли до автомобіля «Деу Ланос» та запропонували водію відвезти їх на вул. Орлину у Самарському районі м. Дніпро. Проїжджаючи малолюдною вулицею, один з братів попросив водія пригальмувати. Коли автомобіль зупинився, пасажир, що сидів позаду, вдарив таксиста ножем у шию, після чого почав душити. Водій мав міцну статуру, тож на якусь мить йому вдалося вирватися – він виліз з автомобіля та почав гукати на допомогу.

На жаль, його крики ніхто не почув, а лише змусив наляканих та розлючених молодих людей ще міцніше накинутися на нього та примусити замовчати. Вони почали колоти чоловіка ножем у шию, поки він не перестав подавати ознаки життя. Після цього чоловіки помістили тіло до салону автомобіля та поїхали в бік с. Олександрівка Дніпровського району. Виїхавши за межі села, вони відтягнули тіло в кущі. Обшукавши автомобіль, вбивці виявили та забрали денну виручку таксиста – 750 гривень та його мобільний телефон.

Після цього нападники вирішили на автомобілі залишити місце злочину, але не змогли його завести. Щоб скрити сліди злочину, вони спробували спалити машину, після чого попрямували додому.

Як розповів начальник Дніпровського відділу поліції полковник поліції Андрій Бідило, підозрюваних у вбивстві таксиста вдалося встановити та затримати менше ніж за добу.

«Спочатку співробітники кримінальної поліції затримали одного підозрюваного, а вже за годину – іншого зловмисника. Для нападників це стало справжньою несподіванкою. Один з чоловіків раніше вже був судимим за крадіжку, інший поки не попадав в поле зору правоохоронних органів.
Що стосується особи потерпілого, то він близько 15 років займався приватними перевезеннями. Працював сам по собі, не був співробітником жодної служби таксі. Саме такі приватні перевізники входять до найбільшої зони ризику, адже не мають моментального зв’язку з оператором, тож не можуть одразу повідомити про напад та викликати допомогу».

Наразі подільники дають зізнавальні свідчення, поліцейські встановлюють всі обставини події та їх причетність до аналогічних злочинів. Чоловікам, які розправилися з таксистом, вручені письмові повідомлення про підозру. Вони затримані в порядку ст. 208 КПКУ. За вказаний злочин їм загрожує покарання за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, що передбачає до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.



Gorod.dp.ua на Facebook.


масяня  (18.10.16 09:00): Вот звери, стрелять таких надо. Семье таксиста искренние соболезнования. Відповісти | З цитатою
111  (17.10.16 22:09): та устанавливайте уже кабинки из оргстекла , в такое время как сейчас в первую очередь нужно думать про свою безопасность. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
R  (17.10.16 19:55): Выродки Відповісти | З цитатою
Да ужд  (17.10.16 16:26): Не представляю, какая должна быть нужда и ситуация, чтобы человек добровольно согласился работать таксистом и так рисковать жизнью, тем более в нынешнее время. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
111  (17.10.16 16:10): Ложь. Погибший был в службе 579. А почему молчат о том, что кренделя украли бутылку водки, их приняли менты и опер потребовал 1000 грн за закрытие вопроса? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті