Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АМКУ рекомендувало ПАТ «Дніпрогаз» усунути причини виникнення порушень законодавства

 АМКУ рекомендувало ПАТ «Дніпрогаз» усунути причини виникнення порушень законодавства

Дніпропетровське обласне територіальне відділення рекомендувало публічному акціонерному товариству «Дніпрогаз» усунути причини виникнення порушень законодавства про захист економічної конкуренції і умов, що їм сприяли.

Як показало розслідування, ПАТ «Дніпрогаз» не відновило газопостачання асоціації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Сталінграда 110 та Сталінграда 110А» у строки, передбачені законодавством, після усунення порушень, викладених в акті перевірки технічного стану вузла обліку.

Відповідні дії Товариства містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, оскільки могли призвести до ущемлення інтересів споживачів.

Оскільки зазначені дії не завдали значних збитків окремим споживачам чи суспільству територіальне відділення надало ПАТ «Дніпрогаз» рекомендації про вжиття заходів, спрямованих на усунення причин і умов виникнення порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (20.10.16 21:47): АМКУ Рекомендовало Днепрогаз УСТРАНИТЬ ПРИЧИНЫ возникновения ...
Смех да и только... Для того, чтобы устранить причины необходимо устранить Днепрогаз.
Реконструкция узлов учета - механизм выкачки денег из потребителей. Поставщик услуг должен сам за свой счет устанавливать узлы учета всем потребителям без исключения.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті