Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
12:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бійців АТО запрошують поділитися власними історіями успіху

Бійців АТО запрошують поділитися власними історіями успіху

Після демобілізації ви почали бізнес, змінили професію або запустили соціальний проект? Поділіться власною історією успіху на форумі «Захоплені життям» та надихніть побратимів!

Зустріч відбудеться 17 листопада в Дніпрі. Щоб долучитися до форуму, слід заповнити спеціальну заявку, розповів радник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

Форум «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО» - ідея громадської організації «Центр зайнятості Вільних людей». Задум підтримала Дніпропетровська ОДА. Поділитися з побратимами власним досвідом запрошують ветеранів АТО з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей та Маріуполя. Виступи розіб’ють на три блоки: «Нове життя-нова професія», «Від війни до бізнесу» та «Реалізація соціальних проектів як крок до розвиту нової України».

«Хлопці мають на реальних прикладах бачити: після війни можна не лише повернутися до колишнього життя, а й змінити його на краще. Вони можуть реалізуватися, використати свій потенціал, втілити власні ідеї. Позитивний досвід надихне бійців та надасть їм сил. Я також пройшов цей шлях, на форумі розповім власну історію», - поділився учасник АТО, радник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний.

На зустрічі з побратимами військові відверто ділитимуться рецептами успіху, розповідатимуть про труднощі, які вдалось подолати, даватимуть корисні поради.

Форум відбудеться 17 листопада в Дніпрі. Щоб взяти в ньому участь, слід до 30 жовтня заповнити спеціальну заявку за посиланням.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті