Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
20:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З Дніпра до Венеції: у філармонії покажуть італійську love story

З Дніпра до Венеції: у філармонії покажуть італійську love story

Мрієте про подорож до Венеції, але поки що не виходить відправитися в дальню поїздку? Тоді вам до філармонії у Дніпрі. Тут покажуть театралізований музичний спектакль, який перенесе вас в атмосферу італійського міста, з його романтикою та пристрастю.

«Венеціанську love story» покажуть 27 жовтня, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Венеція - місто романтичних історій про любов. Саме такою вона постає в музичному шоу філармонії. «Венеціанська love story» зроблена в стилі театралізованого музичного спектаклю. У ньому є все - і пристрасть, і ніжність, і інтриги карнавальних ночей. Це історія однієї любові, виконана на класичну музику в сучасній обробці. Під шум хвиль Палацового каналу оживуть скульптури міста закоханих у виконанні шоу-балету.

Спектакль розпочнеться 27 жовтня о 19.00. Адреса філармонії: вул. Воскресенська, 6 (колишня вул. Леніна). Довідки за телефонами (056) 372 96 20, 372 96 40.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті