Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
14:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як мешканцям Дніпра безкоштовно перевіряють здоров’я

|«« «« »» »»|

У Дніпрі проходить традиційна акція до Всесвітнього дня боротьби з інсультом. Здоров’я жителів міста перевіряють прямо у супермаркеті.

Тут безкоштовно вимірюють артеріальний та внутрішньоочний тиск, глюкозу крові, вагу. Лише за першу годину такі обстеження вже пройшли з чотири десятки людей. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

«Акція профілактична. Медики безкоштовно перевіряють внутрішньоочний та артеріальний тиск, вимірюють рівень цукру в крові, вагу. Таким чином, виявляють можливі ризики для здоров’я», – розповів лікар обласного центру здоров’я Степан Капустянський.

Охочих пройти нескладні обстеження – чимало. З ними працюють шість медиків. Використовують спеціальні тест-смужки та апаратуру.

Євдокія Данильченко про акцію дізналася випадково. До супермаркету жінка прийшла за покупками, а заразом і перевірила здоров’я.

«Пройшла всі запропоновані обстеження. Особливо порадував апарат для вимірювання внутрішньоочного тиску, – каже Євдокія Данильченко. – Лікарі сказали, що все нормально. Я спокійна та задоволена».

Минулоріч під час подібної акції обстежилися понад 400 дніпровців. Майже у половини виявили гіпертонію, 10% взагалі не здогадувалися про свій діагноз.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Нина  (31.10.16 17:09): Какие "молодцы", я приехала в день и время, указанные в объявлении специально что бы проверить глазное давление - и никого . Очень обидно. Спрашивала у администраторов и у кассиров, говорят: с часик поработали и свернулись. Пожалуйста указывайте в анонсах новостей более качественную информацию о времени проведения таких мероприятий. Нам, пенсионерам, это важно. Відповісти | З цитатою
Ванек  (29.10.16 22:46): Где,где,где на шару взеситься!??? Відповісти | З цитатою
Раиса V  (29.10.16 18:49): А, в каком супермаркете все это было? Відповісти | З цитатою
123  (29.10.16 17:00): Вспомнилось, Приходит бесплатный пациент к доктору и говорит:
- Здравствуйте, бесплатный доктор!
А врач ему отвечает:
- Здравствуйте, безнадежно больной пациент. Всем крепкого здоровья!
Відповісти | З цитатою
гм  (28.10.16 16:26): Дык у нас по закону проверка здоровья и так бесплатная. Відповісти | З цитатою
здоровый  (28.10.16 15:58): все это хорошо, но где именно? Куда идти? Почему место проверки зашифровано? Обычно такие сообщения появляются уже после акции. Впрочем, в поликлиниках делают так же. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті