Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські охорони затримали двох мешканців міста, які намагались вкрасти металеві вироби

У Дніпрі поліцейські охорони затримали двох мешканців міста, які намагались вкрасти металеві вироби

В Дніпрі 5 листопада о 14.00 група реагування поліції охорони отримала виклик на проспект Гагаріна. На лінію «102» звернувся один з мешканців будинку та повідомив, що у підвалі його будинку ходять невідомі люди.

За вказаною адресою негайно попрямував екіпаж поліції охорони. По прибуттю поліцейські охорони виявили зламаний замок на дверях підвалу. Дотримуючись заходів особистої безпеки вони почали обстежувати приміщення і в одному з кутків почули шурхіт. Посвітивши ліхтарем, поліцейські помітили силуети двох людей та наказали їм виходити з підвалу.

25- та 40-річних місцевих мешканців було передано слідчо-оперативній групі Соборного відділу поліції для детального з'ясування обставин події.

Наразі затриманим, які проникли в підвал з метою вирізання металевих труб, інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Реальность.  (07.11.16 22:30): Судя по сводкам полиция работает но Дачи чистят нечего делать охранники говорят та можете даже не заявлять ничего они делать не хотят они сами поймали воров а полиция 3 часа ехала им показали кто вор где живут но бестолку ничего не хотят делать. Відповісти | З цитатою
любопытный  (07.11.16 16:54): А может они там того... евроценности осваивали))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті