Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі пройде Міжнародний турнір зі спортивних танців Кубок Станіслава Шкляра 2016

В Дніпрі пройде Міжнародний турнір зі спортивних танців Кубок Станіслава Шкляра 2016

Міжнародний турнір зі спортивних танців буде проводитись у Дніпрі 10-12 грудня 2016 року у приміщенні Menorah Grand Hall, згідно з рішенням президії Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту (WDSF).

У цьому році Україні надано честь з проведення всесвітніх змагань з танцювального спорту у номінації «Кубок Європи з 10 танців», та всесвітніх змагань рівня WDSF World Open Latin, International Standard, WDSF Open 10 dance. Також в рамках турніру будуть проведені змагання у більше ніж 45 категоріях.

Організатори турніру – дніпропетровський танцювально-спортивний клуб Гармонія та Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту. Керівництво ТСК Гармонії вже понад 15 років проводить міжнародні турніри світового рейтингу, тому Всесвітня Федерація Танцювального Спорту ( WDSF ) надала право проведення турніру такого високого рівня саме цій установі.

Згідно з вимогами WDSF, на турнір такого рівня запрошені судді з 20 країн світу. У різних категоріях світового рейтингу будуть змагатися пари міжнародного рівня з 20 країн світу та України, більше 2000 спортсменів.

Найбільший у місті культурно-діловий комплекс Menorah надає можливість організації турніру на найвищому рівні – саме тут розташовані поруч в одній споруді зал для проведення танцювального заходу та міжнародний готель, які відповідають вимогам WDSF з проведення світових змагань.

Міжнародне свято танцю буде представлено кращими представниками танцювального спорту, тренерськими бригадами, вболівальниками та суддями з понад 20 країн Європи. Спостерігати щоденно за святом спорту та танцю будуть більше 1200 глядачів, спортсменів, їх вболівальників та родичів, тренерські бригади з усього світу.

Це не є політичним заходом, та не підтримується жодною з політичних сил.

Подія буде висвітлюватись засобами масової інформації, запланована пряма онлайн-трансляція, також запрошені регіональні телеканали для зйомок телесюжетів. Фото та відео звіти будуть надіслані до Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту.

Сприяння керівництва міста у проведенні спортивної події європейського рівня буде свідчить про європейський курс розвитку України, та підтримку світових стандартів у напрямку культури та спорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Яна  (10.12.16 18:34): А есть онлаин трансляция? Відповісти | З цитатою
дмитрий  (04.12.16 02:00): интересно, редакторы этого сайта читают сами что они выкладывают??? все падежи, склонения и окончания слов ни в звезду ни в красную армию... позорище... Відповісти | З цитатою
333  (14.11.16 18:06): Схерасе пара с Севастополя стала визиткой Гармонии ?? Особенно возмущают их сепарские группы в вк. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті