Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
07:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі прокурор в своє професійне свято біля прокуратури затримав грабіжника

У Дніпрі прокурор в своє професійне свято біля прокуратури затримав грабіжника

Близько 16.30 заступник керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 Євген Калугін (синхрон №3)вийшов із будівлі прокуратури та збирався сідати в автіку. Саме в цей час він і почув крик про допомогу. Євген побачив розгублену жінку, яка кликала на допомогу та хлопця, який чимдуж біг від неї.

«По алеї біля будівлі прокуратури біг молодий чоловік із жіночою сумкою в руках. Я зрозумів, що напевно саме він забрав сумку у жінки, яка кликала на допомогу. Часу на роздуми не було і я побіг за ймовірним зловмисником. Чоловік завернув за ріг та намагався зникнути з місця пригоди, заскочивши до маршрутного таксі,» - розповідає Євген Калугін.

Прокурор наздогнав чоловіка та силоміць вивів із транспорту. За словами Євгена, грабіжник не чинив супротив, але не спішив розставатися із своєю здобиччю.

Все трапилося в лічені хвилини то ж бо а ні потерпіла, а ні тим паче зловмисник в ті хвилини не в повній мірі усвідомили, що відбувається.

Як розповідає сам затриманий він потрапив у скрутні життєві обставини,- відсутність роботи, грошей, аби заплатити за житло. Саме це і підштовхнуло до злочинного промислу. Коли побачив жінку, яка неспішно йшла, тримаючи сумку в руках, то відразу вирвав її з рук та побіг. А от про те, що злочин скоїв біля будівлі прокуратури та затримав його саме прокурор дізнався вже потім. За іронією долі в дитинстві хлопець мріяв стати прокурором і навіть два роки навчався в суворовському ліцеї з якого його виключили за бійку.

«Затриманому 18 років, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності умовно, як співучасник крадіжки. Наразі йому вручено письмове повідомлення про підозру за ч.2 ст. 186(Грабіж) КК України та вирішується питання про міру запобіжного заходу,» - повідомив т.в.о начальника Шевченківського ВП Олександр Клешня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Да уж  (03.12.16 19:28): Прокурора наказать за то, что воспрепятствовал благим намерениям оплатить долги перед государством. Відповісти | З цитатою
пак  (03.12.16 17:06): Грабижку отпустить, он ведь патриот, намеревался долги оплатить тому же государю. Ведь он ясно сказал, что попал в тяжку годыну и в тяжке положение. Отпустить, а тётку наказать, чтоб вальяжно нг ходила. Відповісти | З цитатою
Вася  (03.12.16 09:49): яка цікава та злодюжка...
"суворовській ліцей" шо воно таке..? невже іноземець та ще й задиркуватий... бо ж за драки вигнали!!та й за житло нема чим платити... мабудь сирота...
так зараз життя у нього наладиться... і житло дадуть і кайло.. і після 6 годинного фітнесу(бо в уранових копальнях такі гігієнічні норми..) дратися вже не захоче.. аби до ліжка доповсти щоб перепочити перед лекцією про правопорядок та історію..
от там йому і роскажуть хто де куди і навіщо
Відповісти | З цитатою
Просто  (03.12.16 07:34): Молодец!!! По-больше бы таких неравнодушных! Відповісти | З цитатою
так это  (02.12.16 19:43): ,,ни потерпевшая, ни тем более злоумышленник в те минуты не в полной мере осознали, что происходит." Выходит парняга действовал в состоянии аффекта? А виновата была женщина - загипнотизировала беднягу своей сумочкой. По сути он жертва, как это следует из огородной новости. Відповісти | З цитатою
Раиса V  (02.12.16 18:15): "попал в трудные трудные жизненные обстоятельства - отсутствие работы, денег, чтобы заплатить за жилье почти у всех
Вот вот, в Каменском, так там почти у всех нет работы и почти каждый день, или убийства, или грабежи.
Надо сначала искоренять причину... этих грабежей. Ворует государство, так почему этому сопляку не грабить:
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
прокурор  (02.12.16 16:58): не местной, а городской прокуратуры. Это автор дибилкуватий не смог по-людски перевести слово міської! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті