Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В ДНУ перший день зими зустріли спортивним святом!

В ДНУ перший день зими зустріли спортивним святом!

Кафедра фізичного виховання і спорту Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара провела велике спортивне свято – Танцювальний ринг «З Україною в серці!».

Захід був присвячений Дню гідності та свободи. «Проведення свят університетського рівня, коли студенти, незалежно від курсу і факультету, збираються й активно проводять вільний час – важливий і необхідний елемент об'єднання студентської молоді, що сприяє збільшенню рухової активності й покращенню здоров'я і настрою молоді, – відзначив завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Володимир Саричев. – Безперечно, враховуючи масштабність заходу, приємно відзначити зацікавленість студентів нашого вишу у підтриманні і збереженні національних інтересів Української держави, шануванні патріотизму і мужності громадян, утвердженні ідеалів свободи і демократії ».

Збірні команди факультетів виступили за наступними номінаціями: танцювальна композиція або мікс у стилі хіп-хоп, стріт-денс, брейк, латина, фламенко, танго, диско, рок-н-рол, джаз-фанк, спортденс, контемп, народні танці.

На розгляд суддівської колегії винесено виступи 17 команд. Оцінювалися синхронність, артистизм, стиль виступу, відповідність виступу заявленому стилю та дотримання часового регламенту.

Цього року усі команди продемонстрували високий рівень підготовки і організації. Кожна мала власний стиль, костюми і надзвичайну підтримку уболівальників.

Отже, переможцями у номінаціях стали:

- Mix dance – команда «Psychogirls» (факультет психології);

- Естрадний танок – команда «Breaking bad» (хімічний факультет);

- Хіп-хоп – команда «Economik team» (економічний факультет);

- Контемп – команда «The dreamers» (факультет прикладної математики);

- Джаз-фанк – команди «Dark queen crew» і «Tigers» (факультет систем і засобів масової комунікації та факультет суспільних наук і міжнародних відносин);

Джайв – команда «E-motion» (геолого-географічний факультет);

Джаз-модерн – команда «Сepheid» (філологічний факультет);

Диско – команда фізико-технічного факультету.

Головний суддя Танцювального рингу Євгенія Коваленко нагородила всіх переможців призами і грамотами.

Надзвичайно тепло приймали і підтримували показовий виступ студентки третього курсу геолого-географічного факультету Наталі Шаповалової та вокальні номери Ірини Семенюк (факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства) і Дениса Маліка (випускник факультету фізики, електроніки та комп'ютерних систем).


Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (03.12.16 21:46): Сколько бываю на соревнованиях, убеждаюсь, что у руководства черлидинга такое хобби - устраивать соревнования в ледяных залах. Пусть докторам побольше работы будет... Відповісти | З цитатою
Зю  (03.12.16 21:04): Интересно, а что это за прическа такая одинаковая у девушек на первом фото (которые с надписью АРЕНА)? И зачем? Нет, такая прическа явно не согревает. Відповісти | З цитатою
Ой  (03.12.16 16:12): Радости полные штаны. Заниматься (учиться) не будем, но дипломы получим. Відповісти | З цитатою
Сергей  (03.12.16 13:54): Ректор Поляков Николай Викторович устроил этот спортивный праздник совсем не потому, что беспокоится о здоровье студентов. Он просто хочет отвлечь внимание от того, в каком положении оказался университет зимой. В аудиториях очень холодно, ректор и его подельники по воровскому ремеслу всё разворовали - нечем платить за отопление. Вы спросите, кто подельники ректора Полякова? Вот их фамилии - проректор по хозчасти Ружин, главный инженер Фесюн, учёный секретарь Лобода, воровская семья Хаминичей (и муж и жена) и многие другие. Мы назвали вам лидеров коррупции ДНУ. Обращаемся к руководству города, лично к Борису Альбертовичу Филатову с убедительной просьбой - провести расследование в отношении указанных лиц и привлечь их к ответственности. Пусть Ружин объяснит, откуда у него автомобиль Honda Civic, пусть Хаминич расскажет, откуда деньги на автомобиль Volkswagen Passat и на то, чтобы содержать дочку, которая живёт и учится в Лондоне. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Сергей  (03.12.16 12:32): Во всем виноват вор Поляков, собаки кусок. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
poet  (03.12.16 10:19): Все отлично 1 й день зимы, ДГУ греются танцами ведь половину корпусов на консервацию, дабы сэкономить на тепле и УРОВНЕ ОБРАЗОВАНИЯ, ведь какая учеба дома или в общаге.
Тот кто проектировал и подписывал ввод в эксплуатацию (одобрял) корпус по пр. Гагарина, такая красивая стекляшка, так-вот их нужно привлекать и взыскивать с них средства на проведение, установку теплоизоляции после чего здание соответствовало-бы нормам нашей климатической зоны.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті